SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhtarlara Asayiş Semineri..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi tarafından mahalle muhtarlarına gruplar halinde asayiş konularında seminerler veriliyor.

Asayiş Şubesi'ndeki seminere Asayiş Şube Müdürü Ahmet Pehlivan, müdür yardımcıları ve büro amirleri ile birlikte polis merkezleri amirleri katıldılar. Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren ile birlikte mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda, genel asayiş suçları hakkında muhtarlara bilgi verilerek, mahallelerindeki asayiş sorunları dinlendi.

Asayiş Şube Müdürü Ahmet Pehlivan, "Yerinde problemleri çözmek istiyoruz. Kimi zaman dillendirilen ve kimi zamanda dillendirilmeyen sorunları muhtarlarımızla çözmek istiyoruz. Muhtarlarımızla mahallelerde görülen asayiş sorunlarını birlikte çözmek istiyoruz. Muhtarlarımızı her zaman Asayiş Şubesi'ne bekliyoruz. Muhtarlarımız Asayiş Şubesi'ne gelerek, mahallelerindeki sorunlarla ilgili olarak büro amirlikleriyle görüşebilecekler. Asayiş Şubesi olarak toplam 28 ekip ile birlikte Malatya'nın tüm köşe
bucağında görev yapıyoruz. Bununla birlikte 3 tane polis merkezimizdeki ekiplerle birlikte 35 ekiple Asayiş görevi yapıyoruz. Toplam 492 personelle asayiş hizmetlerini yerine getiriyoruz" şeklinde bilgi verdi.

Muhtarlar derneği Başkanı Mustafa Eren, mahallelerdeki asayiş sorunların çözümü için Asayiş Şubesi ile her zaman diyalog içinde olacaklarını ifade ederek, kendilerine gösterilen ilgi için teşekkür etti.

Malatya merkez polis sorumluluk bölgesindeki tüm mahalle muhtarlarının asayiş seminerlerine gruplar halinde davet edileceği belirtildi.

Toplantıya katılan muhtarlar bilgilendirme için teşekkür ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız