SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhtarlara Bilgisayar Eğitimi

A- A+ PAYLAŞ

Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından, Akçadağ Muhtarlar Derneği Üyesi muhtarların bilgisayar kullanımında karşılaştıkları sorunları gidermek için verilen “Temel Bilgisayar Eğitimi” devam ediyor. 

Yoğun katılımın olduğu kurs hakkında açıklamalarda bulunan Akçadağ Muhtarlar Deneği Başkanı Eyüp Gönültaş “Muhtarlar, bilgisayarla e-devlet kullanım yöntemleri ve yazışma eğitimi projesi kapsamında dernek binamızda başlatılan Temel Bilgisayar Eğitimi devam ediyor. Bugüne kadar 50 saatlik eğitim verildi. Kurslarımız tamamlanmış olduğunda toplam da 250 saatlik bir eğitim almış olacağız. Muhtarlar olarak projeyi çok önemsiyoruz, çalışmalarımızda teknolojik gelişmelerden faydalanarak vatandaşa daha kaliteli ve hızlı hizmet sunabilme imkanı bulmuş olacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Gönültaş, ayrıca kursların tamamlanmasının ardından, muhtarlara dizüstü bilgisayar verileceğini de söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız