SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhtarlara Fuar Anlatıldı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 7-10 nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan, 5. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Ekipmanları ile Gıda Fuarı nedeniyle, muhtarlara bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Öğretmenevi'nde düzenlenen bilgilendirme toplantısında konuşan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 5.Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Ekipmanları ile Gıda Fuarı'na 27 il'den 44 ve Malatya'dan da 60 firma olmük üzere 104 firmanın başvuuru yaptığını belirtip, Malatya'da düzenlenen başta Malatya ve kayısı fuarı olmak üzere yılda 4 fuar düzenlediklerini hatırlattı. "Fuarların tanıtıma katkısı bülüktür"diyen Başkan Çakır, "Büyükşehir olma yolunda ilerleyen ilimizin marka illerden biri olması için çalışmalarımız yoğun olharak sürüyor. Bu çalışmalardan birisi de tanıtımdır. Fuar organizeleri ile tanıtımı her geçen gün dahi yaygınlaytırmak istiyoruz"ifadelerini kullandı.

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Murat Nalçacı da konuşmasında, fuar hakkında bilgi aktardı.

Muhtarlar Derneği 2. Başkanı olan ve aynı zamanda Ziraat Odası Başkanlığı görevini yürütenı Bayram Poltabaş, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Aliseydi Yücekaya ile Kayısı Kent Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıcı'nın da dilek ve temennilerini ileten konuşmalarından sonra, Malatya Belediyesi Kültür A.Ş'nin Mişmişpark fuar alanında 7-10 Nisan tarihleri arasında düzenleneceği 5. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Ekipmanları ile Gıda Fuarı ile iglili istişarelerde bulunuldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız