SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhtarlara Şanlıurfa Gezisi

0
Güncellendi - 2017-10-19 17:05:24
Muhtarlara Şanlıurfa Gezisi
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Yeşilyurt İlçesinin 82 mahallesinde görev yapan  muhtarları ‘Peygamberler Şehri’ Şanlıurfa’ya geziye gönderdi.

MAHALLE MUHTARLARI, “YEŞİLYURT BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Yeşilyurt Belediyesine düzenlenen kültürel geziden dolayı teşekkürlerini sunan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Şahin Demirci, “Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’ın muhtarlara yaptığı bu jestten dolayı çok teşekkür ediyorum. Rabbim Başkanımıza güç ve kuvvet versin, başarılarını daim kılsın. Cenabı Allah birliğimizi ve kardeşliğimizin sürekli canlı kalmasını bizlere nasip etsin” şeklinde konuştu.

Mollakasım Mahalle Muhtarı Musa Taşdemir ise, “Yeşilyurt Belediyesine Şanlıurfa gezisinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızla birlikte peygamber şehri olarak kabul edilen Şanlıurfa’daki dini ve tarihi yerleri gezeceğiz. Belediye Başkanımıza bu güzel düşüncesinden dolayı şahsım ve mahalle halkım adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yeşilyurt Belediyesine geleneksel hale getirilen gezi programlarından dolayı teşekkürlerini sunan Hoca Ahmet Yesevi Mahalle Muhtarı Orhan Ünalır, “ Yeşilyurt Belediyesi sürekli ilklere imza atmaya devam ediyor. Çanakkale gezisinden sonra Şanlıurfa’ya dini ve kültürel gezi düzenleyen Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat başta olmak üzere tüm çalışanlarına bu güzel organizasyondan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Melekbaba Mahalle Muhtarı Ali Demir ise  “Sosyal belediyecilik hizmetlerinde farklı çalışmaların altına imza atan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sosyal Belediyecilikte takdir edilecek çalışmalar yapıyorlar. Keşke projesinden dolayı Cumhurbaşkanımız tarafından ödüle layık görülmeleri, bu tür kültürel ve sosyal geziler düzenlemeleri kentimiz ve ilçemiz adına önemlidir. İnşallah kazasız belasız Şanlıurfa’ya gider ve geri döneriz.”şeklinde konuştu.

Yeşilyurt Belediyesinin MAŞTİ karşısındaki hizmet binası önünde gerçekleşen uğurlama töreninde konuşan Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar, bütün muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutladı.

“19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA YEŞİLYURT MUHTARLARIYLA ŞANLIURFA’YA GEZİ VE İNCELEME”

Yeşilyurt İlçesinde başlatılan değişim ve dönüşüm atağında en ciddi desteği mahalle muhtarlarından aldıklarını ifade eden Başkan Yardımcısı Çınar, “19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Şanlıurfa’ya kültürel bir gezi düzenleniyoruz. Bir günlük gezi programımıza mahalle muhtarlarımız başta olmak üzere Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcılarımız, Birim Müdürlerimiz ve Meclis Üyelerimizde katılıyor. Muhtarlarımız mahallelerdeki gözümüz, kulağımızdır, ilçemizin en ücra noktasına kadar götürdüğümüz hizmetlerimizin kalıcı, nitelikli ve kaliteli olmasında muhtarlarımızın katkısı büyüktür. Belediye olarak muhtarlarımızın düşüncelerine ve önerilerini sürekli ön planda tutuyoruz ve her yıl 19 Ekim’de çeşitli etkinlikler düzenleyerek muhtarlarımızın özel günlerini kutluyoruz. Bu tür etkinlikler ve programlar sayesinde muhtarlarımızla ilişkilerimizi ve diyaloglarımızı daha kuvvetli hale getiriyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen başta Muhtarlık İşler Müdürlüğümüz olmak üzere Muhtar Dernek Başkanlarımıza ve geziye katılacak bütün misafirlerimize teşekkür ediyorum ve hayırlı yolculuklar diliyorum” diye konuştu.

MUHTARLAR ŞANLIURFA’DAKİ DİNİ VE TARİHİ MEKÂNLARI GEZECEK

Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar’ın konuşmasından sonra okunan duaların ardından mahalle muhtarlarını taşıyan otobüs Şanlıurfa’ya uğurlandı. Şanlıurfa’nın yöresel ürünlerini tatma fırsatı bulup yöreye ait sıra gecesine de katılacak mahalle muhtarları bir günlük gezi kapsamında Balıklı Göl, Eyüp (as)’ın sabır makamı, Hz. İbrahim’in ateşe atıldığı yer başta olmak üzere dini ve tarihi mekânları gezecekler. Muhtarlar ayrıca yol güzergâhındaki Atatürk Barajında da inceleme gezisinde bulunacak. Şanlıurfa gezisine Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri de katıldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MURAT (6 yıl önce)
    ESKİDEN MUHTARLAR BAZEN İŞE YARARDI ( İKAMETGAH FALAN ) ŞİMDİ ODA YOK ŞİMDİKİ DEĞER ESKİDEN MUHTARLARA VERİLMEZDİ GÖRÜNTÜ ŞUAN MUHTARLAR MAHALLENİN PARTİ LİDERİ POZİSYONUNA GEÇTİ HAYIRLI İŞLER.
    0
    0
    Yanıtla