SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhtarlara Ziyaret

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili ve TBMM İdari Amiri Ömer Faruk Öz ile Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren, ziyaret esnasında yaptığı konuşmada, “AK Parti Malatya milletvekillerimiz her hafta Malatya’ya geliyorlar ve gerek şehirde, gerek ilçelerde gerekse de köylerde vatandaşlarla ilgileniyorlar. Bu çok güzel bir uygulamadır. Özellikle kayısı üreticilerine yapmış olduğunuz katkı Malatya’yı bir Malatya daha yaptı. Çiftçilerimiz ve esnaflarımız sıkıntıdan kurtuldular” dedi.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a da hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Eren, “Başkanımız göreve geldiğinden bu yana Malatya’da önemli hizmetler yaptı. Muhtarlarımızla da iyi bir diyalog içerisindeler. Kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Ömer Faruk Öz ise, AKP'nin Malatya’ya büyük katkılarda bulunduğu söyledi. Öz, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın Malatya’da güzel hizmetlerde bulunduğunu kaydederek, “Sayın Başkanımız çevre yolunun altının üvey evlat olmadığını gösterdi. Pozitif ayrımcılık ile çevre yolunun altına büyük hizmetler getirdi. Tabi bunun yanında diğer yerleri de ihmal etmeden çalışmalarını sürdürdü” şeklinde konuştu.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, çevre yolunun altının gelişmesi adına önemli çalışmalarda bulunduklarını ifade ederek, “Kuzey çevre yolunun 3,5 kilometresini tamamladık. Kaynarca ve Çarmuzu’ya doğru çalışmalar devam ediyor. Orada bir tren üst geçidi olacak. Birde orada büyük bir deremiz var. Oraya da menfez bir köprü yapılacak. Şuan ikisinin projesi çıkartılıyor. İnşallah hızlı bir şekilde önümüzdeki sene sonuna kadar Çarmuzu yoluna kadar getireceğiz. Şuan orada bir şüyu çalışması var” dedi.

Çakır, mahalle muhtarlarıyla iyi bir diyaloglarının olduğunu da belirterek, “Mahallesinin sorunlarını en iyi bilen muhtarlarımızdır. Vatandaşlarımızda bütün sıkıntılarını muhtarlarımıza iletiyor. Bu noktada bizde muhtarlarımızla iyi bir diyalog içerisinde sorunların çözümünü sağlıyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız