SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhtarlardan CHP'ye Ziyaret

0
Güncellendi - 2018-03-17 13:45:36
Muhtarlardan CHP'ye Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gönültaş ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İl Başkanı Enver Kiraz’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyaret nedeniyle teşekkür eden CHP İl Başkanı Enver Kiraz, muhtarların önemine dikkat çekerek, “Muhtarlar kendi bölgelerinde en demokratik seçilen ve demokrasinin en önemli unsuru olan her kesin oy verdiği bir siyasi partide çok farklı olarak seçilen ve kendi bölgelerine hizmet verirken de bu bakış acısı ile hizmet verir. Muhtarlarımızın söyledikleri bizim için önemli. Biz her zaman muhtarlarımızın görüşleri doğrultulsun da hem siyasi bakış acımızı hem de Malatya ya bakış acımızı özelikle değerlendirmeye çalışıyoruz. Muhtarlarımızın her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin uzun süredir bir terör belası ile mücadele ettiğini ifade eden Kiraz, ” Zaman, zaman ifade ediyoruz. Ama şunu da çok net ifade ediyoruz, terör nereden gelirde gelsin kim tarafında yapılırsa yapılsın, terör bir insanlık suçudur. Terörle baş etmenin en önemli yollarında biriside millet olarak birlikte hareket etmektir. Biz birlikte hareket etme noktasında terörün karşısında durma noktasında üzerimize düşen görevi veren bir siyasi partiyiz" dedi.

Akçadağ Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gönültaş Enver Kiraz ve yönetimine başarı dileyerek, “Başkanımız güven tazeleyerek yenide seçildi kendilerine hayırlı olsun diliyoruz. Akçadağ muhtarlar derneği olarak ülkemizde siyaset yapan memleket ve millet adına mücadele eden herkesle kol kola el ele bir mücadele içerisindeyiz. Bunların yaptıkları doğru işlerin yanındayız yanlışlarında da ikaz noktasında çalışmalar yapıyoruz” diye konuştu.

(İha)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız