SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhtarlardan Destek Alınacak

0
Güncellendi - 2017-04-17 23:26:48
Muhtarlardan Destek Alınacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi tarafından başlatılan  “Komşuluk Kültürü’’ projesinin Malatya’nın tamamında bir sinerji oluşturması için mahalle muhtarları ziyaret ediliyor. Bu kapsamda Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş Melekbaba Mahallesi Muhtarı Ali Demir’i ziyaret etti.

Komşuluk Kültürü projesi hakkında bilgi veren Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş; komşuluğun bizden sonraki nesillere aktarılmasıyla ilgili semtlerde ve mahallelerde bilinçlendirme çalışmaları yaptıklarını, bu kapsamda Melekbaba muhtarlığını ziyaret ederek yıl içerisinde yapılacak olan çalışmalar konusunda birlikte hareket etmek istediklerini söyledi.

Pektaş, toplumun genelinde komşuluk ilişkisinin bozulmaması ve zayıflamaması için bu projeyi sürdürerek, yıl içerisinde birbirinden farklı çalışmalar yapacaklarını ve bu çalışmaları yaparken mahalle muhtarlarından da destek alacaklarını söyledi.

Mahalle muhtarı Demir;  toplumda duyarlılık oluşturmak adına komşuluk, akrabalık ve yardımlaşma kültürünün artması gerektiğini söyleyerek, “Komşusu açken kendisi tok yatan kişinin hem dinimiz gereği hem de toplumumuz gereği gerçek komşu değildir.” dedi.

Muhtar Ali Demir, projenin çok önemli olduğunu belirterek Büyükşehir Kent Konseyine bu alandaki çalışmalarından ötürü teşekkürlerini sundu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız