SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhtarlardan 'Memnuniyet' Plaketi

0
Güncellendi - 2016-01-22 19:46:55
Muhtarlardan 'Memnuniyet' Plaketi
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi ilçesine bağlı Eskimalatya bölgesinin 22 mahalle muhtarı, 2015 yılında yapılan hizmetlerden dolayı kurum yetkililerine teşekkür plaketi verdi. Yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi alan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, muhtarlarla uyum içerisinde en güzel hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olacaklarını söyledi.

Eskimalatya'da bulunan ve restore edildikten sonra hizmete sunulan Poyraz Konağı’nda gerçekleştirilen programa, Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz, AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, Battalgazi İlçe Emniyet Müdürü Murat Gülmüş, AKSA Doğalgaz Malatya İl Müdürü Sertaç Uraz, bazı belediye meclis üyeleri ile Eskimalatya bölgesi muhtarları katıldı. Burada muhtarlar adına konuşan Alacakapı Mahalle Muhtarı Nafiz Sayın, “Ziraat okulumuzun altındaki alanda kampüsümüz var. Belediye başkanımız, il başkanımız, milletvekilimiz sizlerden 22 muhtar adına isteğimiz oranın üniversite olması. 5 bin dönüm arazimizin orada bulunması ki zaten siz oraları iyi biliyorsunuz. Oranın ikinci üniversite olacağına yürekten inanıyoruz” diye konuştu.

Muhtarlar adına AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin’e teşekkür plaketini veren Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, “Milletvekilimize Battalgazi ilçemize ve Malatya’mıza yapmış olduğu hizmetler anısına muhtarlarımızın bir teşekkür plaketi var. Bunu ben kendilerine sunuyorum. Daha nice hizmetlerde muhtarlar ve hemşehrilerimizle buluşmak dileğiyle teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Hakan Kahtalı’ya muhtarlar adına teşekkür plaketini veren Milletvekili Mustafa Şahin’de, il başkanlarının 7 gün 24 saat her an görevlerinin başında olduğunu söyledi. Şahin, “Aslında muhtarlarımızın asıl yükünü çeken siyasette il başkanlarıdır. Vatandaşlarımızın emrinde çalışıyorlar. Amaç sahadaki sıkıntıları ilgili yerlere ve biz milletvekillerine ve yerel yöneticilerimize iletme noktasında gece gündüz çalışıyorlar. Bu plaketi fazlasıyla hak ediyorlar. İl başkanımızın başarılarının da hizmetlerinin de artarak devam etmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz’a muhtarlar adına teşekkür plaketini veren AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ise hizmetlerinden dolayı Yılmaz’a teşekkür etti.

2015 yılı içerisinde yaptığı hizmetlerden dolayı muhtarlar adına teşekkür plaketini Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a veren Milletvekili Mustafa Şahin’de, “Şehr’ül emin olarak tabir ediyoruz. Selahattin Gürkan gerçekten Battalgazi bölgesinde 2004 yılından buyana devasa hizmetler yapıyor, güzel işlere imza atıyor. Tabi muhtarlarımızın desteği olmasa biz bu kadar uyumlu ve güzel çalışamayız. Sahada projelerin gerçekleşmesi için muhtarlarımız bize kılavuzluk ediyor. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” diye konuştu.

Battalgazi İlçe Emniyet Müdürü Murat Gülmüş’e teşekkür plaketini ise Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz vererek, başarılar diledi.

Programda son olarak bir teşekkür konuşması yapan Gürkan, birlik ve beraberlik içinde olmanın kendilerini güçlendirdiğini ifade etti. Gürkan, “İnsan var olduğu müddetçe ihtiyaçlar hiyerarşisinde bir sonsuzluk vardır. İnsan yaşadığı müddetçe yerine getirilen ihtiyaçların ardından yenileri istenir. Dolayısıyla bölgemizdeki insanlarımızın, muhtarlarımız vasıtasıyla istek ve taleplerini gerek genel idarede milletvekillimiz, yerel anlamda biz ve il başkanımızla birlikte tüm teşkilatımız ve kaymakamlarımız ve bürokratik çevremizle birlikte beraberlik içerisinde ve uyum içinde Malatya’mıza, Battalgazi’mize daha güzel hizmet etmeye çalışıyoruz. Sizlerdeki bu birlik ve beraberlik olduktan sonra bizdeki bu ahenk ve uyum olduktan sonra Battalgazi ve Malatya’mıza çok daha güzel hizmetler gelecek” ifadelerini kullandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • bekir (8 yıl önce)
    bütün kamu kurumları merkeze taşındı köy oldu bu yüzden plaket verilmiş galiba.
    0
    0
    Yanıtla