SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhtarlardan Polat'a Plaket

0
Güncellendi - 2016-07-03 22:55:18
Muhtarlardan Polat'a Plaket
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanlığının hizmet sınırları içerisinde görev yapan 82 mahalle muhtarı, Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan Polat, “Halkımıza en iyi hizmeti götürmek için her zaman olduğu gibi muhtarlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanlığına ait Beylerderesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programına, Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Belediye Başkan Yardımcıları, AKP İl Başkan Yardımcıları, AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Eren, Kayısı Kent Muhtarlar Dernek Başkanı Erdal Yağlıcı, Battalgazi Muhtarlar Dernek Başkanı Vahap Ortaç, Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanı Salman Şahbaz, Derneklerin Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve aileleri katıldı.

Birlik ve beraberlik tablosunun hakim olduğu iftar yemeğine katılan tüm davetlilerle tek tek tokalaşarak sohbet eden Belediye Başkanı Polat, katılımlarından dolayı mahalle muhtarlarına teşekkür etti.

BAŞKAN POLAT, “GELİŞEN YEŞİLYURT’U MUHTARLARIMIZLA BİRLİKTE İNŞA EDİYORUZ”

Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, hizmet anlayışlarında muhtarların çok önemli ve farklı bir yere sahip olduğunu vurguladı. Başkan Polat, “Bizim tüm İftar yemeklerimizin amacı birlikte olmak ve hep birlikte oruç açmaktır, bugünde kıymetli muhtarlarımızla paylaşma ve dayanışma adına birlikte iftar yapmanın huzuru içindeyiz. Bugün 82 mahallemizin muhtarlarıyla bir aradayız. Muhtarlar bizim açımızdan sinir uçlarını temsil ediyor, çünkü görev yaptığı mahallenin en uç noktasına kadar vatandaşlarla birlikte olan, halkın sorunlarıyla ilgilenen, ihtiyaç sahiplerinin sorunlarına koşan, su ve yol sorunlarıyla bizzat ilgilenen muhtarlarımızdır. Belediye olarak muhtarlarımızla sürekli iletişim halinde olup, birlikte hareket ediyoruz. Sorun ve sıkıntılara çözüm üretiyoruz, yapabileceğimizin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Bugün ki buluşmamızın bambaşka bir güzelliği söz konusu o da kardeşlik ve paylaşma ortamında birlikte iftar yapmaktır” dedi.

BAŞKAN POLAT, “ HİZMET AŞKIMIZ HİÇ DURMADAN DEVAM EDECEK”

Yeşilyurt İlçesini mini bir Anadolu olarak gördüklerini ifade eden Başkan Polat, “ İlçemiz gerçekten güzel ve geleceğe hep umutla bakıyoruz. Her türlü görüşün, düşüncenin özgürce ifade edildiği, farklı etnik kökenli vatandaşların huzurla yaşadığı bir ilçeye sahibiz. Buradaki huzur Anadolu’nun huzurudur. Yeşilyurt Belediyesi olarak milletimizin her zaman emrindeyiz. Halka hizmetin hakka hizmet olduğunu bilerek ilçemiz ve şehrimiz için çalışıyoruz. Sırtımızı önce bu millete sonrada Kainatın Yaratıcısı Cenab-ı Allah dayıyoruz. Halk ve hak bizim dayanak noktamızdır. İlçemizi gelişmek ve büyütmek için neler yaptığımızı muhtarlarımız çok iyi bilmekte. İlçemizin bütün bölgelerine eşit mesafede aynı kalite ve nitelikte hizmet götürüyoruz. Hizmet aşkımız ve hizmet kervanımız hiç durmadan devam edecek” şeklinde konuştu.

Başkan Polat konuşmasının sonunda, iftar yemeğinde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’nin son anda Başbakan Binali Yıldırım Başkanlığında İstanbul’da gerçekleşecek ekonomi toplantısına davet edilmesinden dolayı iftar yemeğine katılamadığını sözlerine eklerken, Bakan Tüfenkçi’nin selam ve saygılarını muhtarlara iletti.

Sıcak bir atmosferde gerçekleşen iftar yemeğinde muhtarlarla uzun uzun sohbet eden Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, muhtarlarla tek tek fotoğraf çektirdi.  Mahalle muhtarları da mahalleleriyle ilgili istek ve taleplerini Başkan Polat’a ilettiler.

Malatya ve Yeşilyurt İlçesindeki muhtarların bağlı bulundukları Derneklerin Başkanları ise, birlik ve beraberlik atmosferinin hakim olduğu iftar yemeğini tertip eden Belediye Başkanı Polat’a teşekkürlerini sundular.

MUHTARLARDAN BAŞKAN POLAT’A PLAKET

Yeşilyurt Belediye Başkanlığı tarafından 31 Mayıs- 3 Haziran 2016 tarihleri arasında “Yeşilyurt’tan Çanakkale’ye “ adı altında düzenlenen geziye katılan ve bu önemli organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanları, Çanakkale Muhtarlar Derneği tarafından hazırlatılıp gönderilen ve üzerinde Çanakkale zaferini anlatan figürlerin yer aldığı tabloyu Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a takdim ettiler.

Bülten

muhtr

muhtr1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız