SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Muhtar Görüşü Bizim İçin Önemli"

0
Güncellendi - 2017-01-22 20:03:06
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı, Hekimhanlı mahalle muhtarlarıyla buluştu.

Hekimhan Öğretmenevi Konferans salonunda düzenlenen toplantıya, Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, Malatya Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Murat Nalçacı, Hekimhan Muhtarlar derneği başkanı Yusuf Şatır ve muhtarlar katıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı, ilçelerdeki muhtarlarla toplantılar düzenleyerek mahallelerden gelen taleplere çözümler üretiyor.

Toplantıda konuşan Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, “Mahalle muhtarları olarak sizden istirhamım siyasi görüşleri bir kenara bırakarak Hekimhan ortak paydasında toplanmamızdır. Fitne tohumları ekmeye çalışanlara fırsat vermeden Hekimhan'ımızı kalkındırmalıyız” dedi. Hekimhan’ın uzunca bir süredir genel itibari ile hizmete susamış bir yapısı olduğunun altını çizen Millioğulları, şu an sınırların genişlemesi ile birlikte bu durumu daha net gözlemleyebildiklerini belirtti. Hekimhan merkezine de yapacakları projelerin ve hizmetlerin tamamlanmasıyla 2017 yılı içinde Hekimhan’ı şaha kalkındıracaklarını vurgulayan Millioğulları, aynı hizmet anlayışı ve çalışkanlıkla tüm Hekimhan’da köyü kenti fark etmeden her yere hizmet edeceklerini vurguladı.

Mahallelere verilen hizmetlerde muhtarların kilit rol oynadığını belirten Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Murat Nalçacı ise “2014 yılında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ile birlikte ‘Malatya’yı Geleceğe Taşıyoruz’ sloganı ile yola çıktık. Malatya Belediyesi iken tüm mahallelere hiçbir ayrım yapmadan hizmet götürdük. Şimdi bu hizmet anlayışımızı 13 ilçemizdeki tüm mahallelerimizde gerçekleştiriyoruz. Mahallelerimize daha iyi ve kalıcı hizmetler verilmesi noktasında da muhtarlarımızın görüş ve önerileri bizler için büyük önem taşımaktadır. Mahallelinin isteklerini ve ikamet ettikleri yerlerin eksikliklerini bizlerden daha iyi biliyorlar. Muhtarlarımız ile işbirliği içerisinde Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini tüm mahallelerimize ulaştırabiliriz. İşbirliği ile daha iyi ve kalıcı hizmetler üretebiliriz” ifadelerine yer verdi.

Muhtar Bilgi Sistemi hakkında bilgi veren Nalçacı, “Muhtar Bilgi Sistemi ile muhtarların talep, öneri ve şikayetlerini elektronik ortamda ilgili valilik ve belediyeleri ilgilendiren talepler ise belediyelerin kendi bünyelerinde tamamlanacak olup ayrıca alt birimlerine yönlendirme yapılmayacak. Böylece, muhtarlıklar tarafından vatandaşlara sunulan hizmetlere yönelik ihtiyaçların elektronik ortamda kesintisiz, hızlı ve sürekli bir şekilde takip edilmesi ve sonuçlandırılması sağlanmış olacaksınız” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız