SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhtarlarla Fuar Toplantısı

A- A+ PAYLAŞ

1. Yapı ve Dekorasyon Fuar'ına katılımın geniş olması için muhtarlarla bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Malatya'nın tanıtımını yapmayı amaçladıklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Öğretmenevi'nde muhtarlarla toplantı yaptı.

Toplantıda konuşma yapan Çakır, "Malatya'yı iyi bir yere taşımak için herkes üzerine düşen sorumluluğu yüklenmelidir. Biz Malatya Belediyesi olarak fiziki altyapının düzenlenmesinin yanı sıra sosyal ve kültürel bakımdan da gelişmesi için çabalarımız sürüyor. Şehrin fiziki gelişmesini sağlamanın yanı sıra, fuarlarla
da tanıtımına katkıda bulunuyoruz. Fuarları önce bölgesel, sonra ise ulusal yapmayı planlıyoruz" dedi.

Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na, muhtarların gösterdiği ilgi için teşekkür eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 2011 yılında toplam 4 fuara imza atmış olacaklarını kaydetti.

Kayısı Kent Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıcı da, Malatya Beleadiyesi Kültür A.Ş'nin fuarlar düzenleyerek şehrin tanıtımına katkıda bulunması ve sektörlerin gelişimine katkıda bulunmasından dolayı teyekkür etti.

Koyunoğlu Mahallesi Muhtarı Nedim Gündüz de, bu tür fuarların genelde teknik manada kaldığını, yapı ve dekorasyonun iç mimari olduğunu, vatandaşın daha da aydınlatıcı, fotoğraflarla da bilgilendirilmesi gerektiği önerisini sundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız