SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhtarlarla Görüştü

A- A+ PAYLAŞ

Muhtarlar Federasyonu genel başkanı ile Malatya Muhtarlar Derneği başkanının, AKP genel merkezinde milletvekili Öznur Çalık'ı ziyaret ettikleri, muhtarlarla ilgili yasalardaki değişiklik önerilerini ilettikleri bildirildi.

Ziyarete ilişkin olarak Çalık'ın TBMM'deki sekreteryasından basın kuruluşlarına gönderilen bülten şöyle:

"Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal AK Parti MKYK Üyesi ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Öznur Çalık’ı geçtiğimiz hafta AK Parti Genel Merkezinde ziyaret etti. Muhtarların sorunları ve talep edilen yasal düzenlemeler ile ilgili bir görüşme gerçekleşti. 442 sayılı Köy Kanunu ve 4541 sayılı Mahalle Muhtarları Yasasında değişiklik ile ilgili Özünal’ın önerilerini dinleyen Çalık, konuyla ilgili kurumlar nezdinde görüşmeler gerçekleştirileceğini belirtti.

Muhtarların talepleri ile ilgili görüşme ve istişarelerin sürdüğü belirten ve Muhtarların her konuda vatandaşlara yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade eden Öznur Çalık “Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanımızla AK Parti Genel Merkezimizde bir toplantı gerçekleştirdik ve kendisinden bilgiler aldık. Bugün de yaptığımız ilk toplantının devamı olarak Sayın Özünal, Malatya Muhtarlar Derneği Başkanımız Sayın Mustafa Eren’le birlikte Mecliste bir görüşme gerçekleştirdik. Muhtarların özlük haklarının iyileştirilmesi önerileriyle ilgili AK Parti Genel Merkezinde ve ilgili Bakanlık nezdinde konunun takibini sürdürüyoruz. Yapacağımız görüşmelerle Muhtarlarımızın taleplerini değerlendireceğiz. Yasal düzenleme konusunda da AK Parti Grup Başkanlığımıza konuyu ileteceğiz. Konu üzerinde çalışmalarımız devam edecek.” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız