SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhtarlarla Huzur Toplantısı

0
Güncellendi - 2017-04-21 04:51:17
Muhtarlarla Huzur Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından muhtarlarla huzur toplantısı düzenlendi.

İl Halk Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan İl Emniyet Müdürlüğü TDP Şube Müdür Vekili Lokman Ünal, toplum hizmetlerine, toplumun katılımı sağlamak amacıyla toplantı düzenlediklerini söyledi.

TDP'nin amaçlarından birinin güvenlik hizmetlerine toplumun katılımını sağlamak olduğunu aktaran Ünal, "2017 yılı içerisinde 176 muhtarı ziyaret ettik. 318 kamu kurum, kuruluş ziyareti ile 960 esnaf ziyareti gerçekleştirdik. Ziyaretlerde temel güvenlik sorunları tespit edilmeye çalışıldı, ayrıca bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetleri yürütüldü." diye konuştu.

İnternet güvenliği, telefon dolandırıcılığı, evden ve iş yerinden hırsızlıkla ilgili 3 bin 600 broşür dağıtıldığını belirten Ünal, muhtarlarla güvenlik sorunları ve yapılması gerekenler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız