SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhtarlık Akademisi'nde Eğitim Sürüyor

0
Güncellendi - 2017-03-24 18:58:58
Muhtarlık Akademisi'nde Eğitim Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile İnönü Üniversitesi tarafından 15 Mart 2017 tarihinde Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un katılımlarıyla başlayan  ‘Muhtarlık Akademisi’  eğitimleri devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından organize edilen ‘Muhtarlık Akademisi’ eğitimleri belirlenen program dahilinde sürüyor. 1 Nisan 2017 tarihine  kadar sürecek olan ‘Muhtarlık Akademisi’ eğitimleri çerçevesinde,  "Sağlık Hizmetlerinde Muhtarların Rolü" konusunda  muhtarlara eğitim verildi.

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir  konferans salonunda düzenlenen çok sayıda muhtarın katıldığı "Sağlık Hizmetlerinde Muhtarların Rolü" eğitim  programında sağlık kuruluşlarının çalışmaları anlatıldı. Muhtarlık Hizmetleri Daire Başkanı Murat Nalçacı’nın moderatörlüğünde yapılan eğitim programında; Malatya Eğitim ve Araştırma  Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Erhan Berk, Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Vahap Boztepe,  Halk Sağlığı Müdürü Dr. Kemal Şener, İl Sağlık Müdürü Dr. Muhammet Duran tarafından ilgili kurumların çalışmaları ve sağlık hizmetleri konusunda bilgiler verildi.

Eğitim programının sonunda, Sağlık Kurumlarının yöneticileri muhtarlardan gelen soruları da cevaplandırdılar.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız