SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhtarlık Binasına Saldırı...

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:55:09
Muhtarlık Binasına Saldırı...
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Kiltepe Mahalle Muhtarlık binasına taşlı saldırıda bulundu. 

Olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce, muhtarlık binasına saldırıda bulunuldu. Mahalle muhtarı ve vatandaşların içeride bulunmadığı esnada gerçekleştirilen saldırıda, muhtarlık binasının camları kırıldı. Muhtarlık binasındaki eşyalarda, taşlı saldırıda büyük hasar gördü.

Kiltepe Mahalle Muhtarı Celal Demirtaş, muhtarlık binasına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce taşlı saldırıda bulunulduğunu iddia etti. 

Muhtarlık binasına yapılan saldırıyı kınadıklarını ifade eden Demirtaş, "Kiltepe Mahallesi Belediye İrtibat Bürosu adı altında oluşturulan muhtarlık binasına saldırıda bulunuldu. Muhtarlık binamızın camlarına taş atmak suretiyle zarar verilmiştir. Yetkili kişilere, yaşanan olayla ilgili gerekli bilgileri verdik. Tahkikat yapıldı. Konu adli makamlara aktarıldı" dedi.

Demirtaş, Kiltepe Mahallesi'nin, kötü bir olayla anılmasının kendisini çok üzdüğünü belirterek, "Çok güzel insanların ikamet ettiği bir mahallemiz var. Dolayısıyla böyle bir kötü olayın yaşanmış olması bizi derinden üzmüştür. Bu olayı gerçekleştirilen kişilerin bir an önce bulunup, yargı önüne çıkarılmasını istiyoruz" diye konuştu.

Demirtaş, yaşanan saldırının ilk olmadığına da dikkat çekerek, daha önce muhtarlık binasının bahçesindeki ağaçların gövdelerinin bıçakla soyulduğunu ve binanın çatısındaki şıngılların parçalandığını da iddia etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız