SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Muhtemel Seçim Hayırlı Olsun'

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:08:10
'Muhtemel Seçim Hayırlı Olsun'
A- A+ PAYLAŞ

AKP ve CHP arasındaki koalisyon görüşmelerinin olumsuz sonuçlanmasının ardından erken seçim olasılığı artarken, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, “Muhtemel Seçim hayırlı olsun” açıklaması yaptı. 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, koalisyon görüşmelerinin olumsuz sonuçlanmasının ardından bir değerlendirme yaptı. Açıklamasına son dönemde artan terör saldırıları ile başlayan Balin, “Adeta her fraksiyondan ve dört bir yandan saldıran ve gittikçe tırmanan terör olayları, bizi derinden üzmektedir. Bu saldırılarda yaralananlara acil şifalar, şehit olanlara Allah’tan Rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Temennimiz, terör eylemlerinin en kısa zamanda sona ermesi ve suçluların yakalanmasıdır” ifadelerini kullandı.

7 Haziran seçimleri sonrasında millet iradesi doğrultusunda oluşan Meclis aritmetiğinden bir hükümet çıkarılması adına tüm siyasi partilere çağrıda bulunduklarını hatırlatan Balin, “Bütün iyi niyet ve gayrete rağmen bir koalisyon kurulamaması durumunda, elbette yeni bir seçim yapılmasının doğal sonuç olacağını ifade etmiştik” dedi.

Siyasi partilerin, yetkili kurullarında ve karşılıklı görüşmeleri neticesinde, şu ana kadar bir koalisyon hükümeti kurulamamasının kendi takdirleri olduğunu ifade eden Bali, bu durumda, teorik olarak başka bir koalisyon alternatifinin hala ortada olsa da bile muhtemel gidişin yeni bir seçime doğru olduğunu dile getirdi.

Seçimlerin tekrar yapılacak olmasına saygılı olduklarını kaydeden Balin, “Beklentimiz, hızla yeni bir seçim için karar sürecinin, öncelikle Meclis'in kendi dinamikleri içerisinde gerçekleşmesidir. Muhtemel yeni seçim sürecinde de istikrarımızın bozulmaması için, her türlü tedbirin alınmasının gereğini tüm siyasilerimize hatırlatır, sonucun hayırlı olmasını dileriz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız