SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Muhterem Komutanım" Akşamı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:15:40
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılı dolayısıyla “Muhterem Komutanım” adlı teatral dinleti sunuldu. Malatya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun (MBŞT) sahnelediği tek bölümlük teatral dinleti, büyük ilgi gördü.

Kongre ve Kültür Merkezi Kemal Sunal Salonu’nda sahnelenen oyuna, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şefik Şengün, Genel Sekreter Arif Emecen, Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, daire başkanları, şube müdürleri ve kurum kuruluş yöneticileri ile kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

İlgi ile izlenen teatral gösteride yer alan Türk Halk Müziği eserleri de duygu dolu anlar yaşattı.

Dinletinin sonunda Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şefik Şengün, oyunculara çiçek takdim etti.

“Çanakkale” konulu şiir yarışması ödülleri verildi

Ayrıca, Teatral dinleti programının sonunda Çanakkale konulu şiir yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. Ortaokul ve lise kategorilerinde düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri; Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şefik Şengün, Genel Sekreter Arif Emecen, Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu ile Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gençay tarafından sunuldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız