SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Muhteşem Oynadık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:42:26
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta Yeni Malatyaspor-Ofspor maç ı sonrası Yeni Malatyaspor Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile Ofspor Teknik Direktörü İsmail Batur basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, takımın Ofspor karşısında ortaya koyduğu performansın gelecek adına müthiş sinyaller verdiğini söyledi.

Altıparmak, ağır zemine karşı takımın çok iyi bir mücadele oraya koyduğunu belirterek, “Gerçekten bugün çok muhteşem oynadık. Çok farklı kazanmamız gereken bir maçtı. 4 gol attık ama 10 tane de gol kaçırdık. Ama takımın inancı, isteği, sahada gösterdiği arzu bizim için çok önemliydi. Ağır saha şartlarına rağmen sahada top oynamaya çalışan bir takım vardı. Futbolcularımız müthiş oynadılar, hepsini tebrik ediyorum” dedi. 

Gelecek adına ümitlerinin çok daha arttığını kaydeden Altıparmak, şunları söyledi: “Daha yolun başındayız. Bizim için 4 gol atmamız değil ama 3 gol yememiz üzücü oldu. Şampiyonluğa oynayan bir takım için bunun olmaması gerekiyor. Ama şu bir gerçek ki, Yeni Malatyaspor, Ofspor maçında oynadığı futbolla gelecek için müthiş sinyaller verdi. İnşallah bunu artıracağız.”

Altıparmak, galibiyetin kendileri adına büyük anlam ifade ettiğini kaydederek, “Büyük taraftara çok teşekkür ediyoruz. 2 kere mağlup duruma düşmemize rağmen müthiş bir destek verdiler. Bu galibiyeti taraftarlarımıza ve sevdiklerimize armağan olsun. Diğer sonuçlarında bizim lehimize olması galibiyetin anlamını daha da artırdı. Ama tabi ki iş bitmedi. Sadece bir maç kazandık” diye konuştu. 

Ofspor Teknik Direktörü İsmail Batur ise, “Buraya gelirken Yeni Malatyaspor’un gücünü biliyorduk. Kariyerleri çok iyi olan futbolculardan kurulu bir takıma karşı mücadele ettik. Ama inişli çıkışlı bir grafik çiziyorlardı. Ancak çok iyi mücadele ettiler. Yeni hocanın gelişi de takım için ayrı bir motivasyon olmuş. Ama biz puan ya da puanlarla dönmek istiyorduk. 2 defa öne geçtik ancak istediğimizi alamadık” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız