SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Müjdeleri Cezaevi Açmak!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:10:56
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba  Darende İlçesi  Ayvalı beldesi ile  Kuluncak'a bağlı İlisuluk, Kaynarca, Aşağıselimli, Kızılhisar, Karıcalık, Ciritbelen ve Karaçayır köylerini ziyaret etti. Ağbaba yaptığı konuşmada, “Malatya’ya yapılan yatırım müjdesi yol değil, baraj değil, gölet değil, fabrika değil, bölge müdürlüğü gelmesi değil, cezaevi açmak” dedi.

CHP Milletvekili Veli Ağbaba , İl Genel Meclis Üyesi Zülfikar Yıldırım, İlçe Başkanı Kemal Yıldırım , İl yöneticileri  İbrahim Çakır,Yakup Korkmaz ile birlikte ilk olarak Darende İlçesi Ayvalı Beldesi’ni ziyaret etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Ağbaba, daha sonra Kuluncak’a geçti.

CHP Milletvekili Ağbaba burada yaptığı değerlendirmede; “Kuluncak 2011’den daha geri durumda. Çünkü 2011 yılında olan Kuluncak Adliyesi kapatıldı. Buna tek karşı çıkan Milletvekili benim. Maalesef halkta ses çıkarmadı. Şimdi adliyenin kapatılmasının olumsuz etkilerini görüyoruz. Kuluncak’tan daha küçük  Kemaliye var, Çayırlı var. Onların adliyeleri açıldı. Ama Kuluncak’ın ki açılmadı. Adliyenin kapatılması sadece adliyeyi değil, tüm halkı etkiliyor. AKP bakın ne yapıyor. 2011’den beri neyi müjdelediler, 4 tane cezaevi. Bir taraftan adliyeleri kapatacaksınız Diğer taraftan cezaevi açacaksınız. Malatya’ya yapılan yatırım müjdesi yol değil, baraj değil, gölet değil, fabrika değil, bölge müdürlüğü gelmesi değil,cezaevi açmak. Hukuku yok et, cezaevi aç. Kuluncak’ta 2002’den beri AKP birinci parti. Malatya-Sivas karayoluyla ilgili bir adım atılmış mı?Malatya’ya duble yol yapılmış mı?

Hekimhan’dan Kuluncak’a bir saatte geliniyor. 30 Km lik yol. Neden ? Deliklerden kaça kaça ancak 1 saatte geliniyor.Malatya’da en az asfaltı olan köy Kuluncak’ta. İlisuluk’ta %90 oy almışlar. Daha yeni stabilize yapılıyor. Kızılhisar’ın yoksulluğundan utandım” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız