SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Müjdeli Haber Duymadık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:05:15
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Arif Yıldız,”Sayın Bakandan üreticilere müjdeli bir haber ve destek duyamadık” dedi. 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in Malatya ziyaretini değerlendiren MHP Malatya İl Başkanı Avukat Arif Yıldız, Milliyetçi Hareket Partisi olarak kayısı üreticilerinin her zaman yanında olduklarını belirtti. “Sayın Bakandan üreticilere müjdeli bir haber duyamadık” diyen Yıldız, bu mübarek Ramazan ayında kayısı üreticilerinin en azından yüreklerini soğutacak açıklamalar ve icraatlar beklediklerini belirtti. MHP olarak kayısı üreticililerinin sorunlarını en iyi şekilde bildiklerini belirten Yıldız, kayısı üreticilerinin taleplerini şöyle dile getirdi: 

“Kayısı üreticilerine uzun vadeli faizsiz kredi verilmesi gerekiyor ki, kayısı üreticileri gelecek yıla hem geçimlerini sağlayabilsinler hem de kayısı bahçelerinin bakımlarını yapabilsinler. Ayrıca bir yıl boyunca kayısı üreticilerinin olmazsa olmazı olan sulama elektriğinin de bedava verilmesi gerekmektedir. Sayın Bakan bu iki konuda bir icraat açıklamış olsaydı, Ramazan ayının bereketi ve bolluğu kayısı üreticilerine de yansıyacaktı. Biz MHP olarak kayısı üreticilerini kaderine terk edilmemesi gerektiğini ve her zaman yanlarındayız" dedi.

Yıldız, AKP Malatya İl Başkanı ve milletvekillerinin Bakana bir dosya dahi sunamadığını ileri sürerek, başta kayısı üreticileri olmak üzere Malatya için bir fırsatın daha heba edildiğini belirtti. Yıldız, “Sayın Bakan Malatya’ya geldiğinde AKP İl başkanı ve milletvekillerinin hiçbir hazırlığının olmadığı, Sayın Bakana hiçbir dosya sunamadıklarını duyduk. AKP yetkilileri Malatyalıları ve kayısı üreticilerini hiçbir zaman düşünmediğini bundan önceki yapamadıkları icraatlarından da çok iyi biliyorduk. Bundan dolayı AKP İl Başkanı ve diğer yöneticilerini kınıyorum. Ayrıca Sayın Bakanın Malatya’ya gelip kayısı üreticilerinin perişan halini gördükten sonra, bu duruma kayıtsız kaldığı için de kalmasını da kınıyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız