SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mukayese Edemezler"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:03:23
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Çöşnük Mahallesi'nde halk pazarındaki esnafı ziyaret ederek, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Verilen hizmetleri yerinde görmek ve vatandaşların taleplerini dinlemek için gezi düzenlediklerini belirten Milletvekili Mustafa Şahin, "Sık sık geldiğimizde esnafımızı ve köylülerimizi geziyoruz. Bütün halkımızla birlikte olmanın gayretinde oluyoruz. Hem vatandaşımızın nabzını tutmak ve hem de karşılaştıkları sorun ve talepleri varsa onları birinci ağızdan dinlemeyi amaçlıyoruz. Milletvekili olmanın gerekliliğinden birisi de budur. Vatandaşlarımız kendi hallerine şükrediyorlar. Alt yapı ile ilgili sorunlar geliyor. Pazarcı esnafımız karşılaştıkları sorunları anlatıyorlar. Birtakım sıkıntılar tabii ki olacaktır. Belediyenin yaptığı alt yapı çalışmalarının uzamasından dolayı talep ve sıkıntılar var. Hizmet geldiği zaman bunun bazı sıkıntıları oluyor. Ama hizmetlerin de götürülmesi gerekiyor. Geçmiş dönemde hizmet veren partileri bizimle mukayese edemezler. Biz yapılan hizmetleri görmek için vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz" dedi.

Diğer yandan, ODTÜ'de meydana gelen olaylara değinen ve ana muhalefet partisini eleştiren Şahin, şunları söyledi: "3 gün önce biz gökyüzünü keşfetmenin gayreti içindeyken, Göktürk-2’yi uzaya gönderirken, Başbakan ve devlet erkanı ODTÜ’de onunla ilgili çalışma yaparken, bir bakıyorsunuz kışkırtılmış olan bazı gençler, bindirilmiş kıtalar diyebileceğimiz bazı insanlar, nerede bir eylem varsa, aynı isimlerin var olduğuna şahit olduğumuz o zihniyetler, yapılan güzel çalışmaları sekteye uğratmak için karşı duruyorlar. Gençlerin demokratik bir talepleridir, reaksiyonlarıdır bunu kabul ediyoruz. Ama bunları hangi amaçla olursa olsun destekleyen bir ana muhalefet partisinin varlığını görmek, hiçbir zaman bizim alışık olmadığımız şeyler değil. Bir bakıyorsunuz onlar da aynı şekilde destekliyorlar."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız