SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mükelleflere 31 Ekim Uyarısı

0
Güncellendi - 2016-10-05 01:33:33
Mükelleflere 31 Ekim Uyarısı
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında Yeşilyurt Belediyesi´ne borcu bulunan vatandaşlara çağrıda bulundu. Yapılandırmadan faydalanmak isteyen mükellefler için son başvuru tarihi 31 Ekim 2016.

Yeşilyurt Belediyesine borcu olan vatandaşların 6736 sayılı kanun gereği borç yapılandırması için müracaatlar devam ediyor.

6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun’un yürürlüğe girmesi ile birlikte emlak, çevre temizlik, eğlence ve ilan reklam vergileri yeniden yapılandırılıyor.

Mükelleflerin isteğine göre peşin ya da 6, 9, 12 ve 18 taksit halinde yapılandırma yapılacak olup taksitler iki ayda bir ödenecek.  Vatandaşlar yapılandırma tarihine bakılmaksızın kanun kapsamında 31 Ekim 2016 tarihine kadar Yeşilyurt Belediyesine ait tüm borçları yapılandırılabilecek.

“BORÇ ÖDEME VE TAKSİTLENDİRME İŞLEMLERİNİ SON GÜNE BIRAKMAYALIM”

Yeşilyurt Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, yapılandırma ve borç ödeme işlemlerinin veznelerde yoğunluk yaşanmaması için son güne bırakılmaması konusunda vatandaşlara uyarıda bulunuldu. Yeşilyurt Belediyesine borcu bulunan mükelleflerin taksitlendirme ve ödeme işlemlerini son güne bırakmamaları uyarısına yer verilen açıklamada,  “6736 sayılı kanun gereğince geçmiş borçların yapılandırılmasından faydalanmak isteyen vatandaşlarımız 31 Ekim 2016 gününe kadar Yeşilyurt Belediyesinin MAŞTİ Karşısındaki Hizmet Binası, Yakınca’daki İdari Binası ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binasındaki tahsilat veznelerimizde taksitlendirme ve ödemelerini yapabilirler. Vatandaşlarımızın bu işlemlerini son güne bırakmadan rahat bir ortamda yapmalarını tavsiye ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız