SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Muktedir de Olduk"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:11:30
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Uçbağlar Mahalle Muhtarı Vahap Ortaç’ı ziyaret ederek, mahalle sakinleri ile görüştü. 

Ziyarette konuşan Din Görevlileri Derneği Başkanı Abdülkadir Ateş, “Kafirlere, zalimlere, münafıklara iktidar yüzünü gösterme. Bu duayı her sabah yapıyorum” dedi. 

Uçbağlar Mahallesi Muhtarı Vahap Ortaç ise, “2023 hedefi dünyada Türk milletinin asrı olacak. Ülkemizin dünyaya hükmeden 4 ülkeden biri olacak, bu konuda da dua ediyoruz. Allah Başbakanımıza sağlık, sıhhat ve güç versin” diye konuştu. 

AKP Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güde, “Özellikle ülkemizde son günlerde bir takım sıkıntılar yaşıyoruz. Bu durumu gerek partililer ve gerekse vatandaşlarımız durumu hissetmiş durumda. Gezdiğimiz yerlerde biz vatandaşlara kendimizi, dolayısıyla partimizi anlatmaya çalışınca, vatandaşımız daha bilinçli ve daha idrakli olarak ülkemizin üzerinde oynanan oyunların farkında ve bilincinde. Vatandaşımız bizi teskin ediyor” dedi. 

Milletvekili Öznur Çalık ise, “Biz AK Parti olarak iktidar olduk, ama Allah’a hamd olsun muktedir de olduk. Ne zamanki AK Parti’nin iktidar ve muktedir oluşu ile birlikte ekonomide, siyasette, eğitimde, sağlıkta reformlar yapmaya başladık ve Türkiye’nin değişmesi ve gelişmesi ile birlikte uluslararasında çok önemli bir güç olduğunu hissettirince o zaman bütün oklar Türkiye’nin üzerine yöneldi. ‘Hem AK Parti iktidar oldu, hem de muktedir oldu, Türkiye artık karar verici konumda, bunların başını eğdirmek lazım’ diye düşündüler. İşte son dönemlerde yaşanan hadiselerin nedeni budur. Gezi olayları, çözüm sürecine vurulan darbe ve 17 Aralık olayının nedeni, iktidar ve muktedir olan AK Parti’nin Türkiye’yi bölgesel güç yapmasından kaynaklanıyor. Biz emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Siyasi ve ekonomik istikrarımızı bozmak isteyenler var ve biz onlara engel olacağız” diye konuştu.

GENÇLİK KOLLARININ TOPLANTISI..

Bu arada AKP Malatya İl Gençlik Kollarına bağlı birimler ile istişare toplantısı yapıldı. 

Dede Korkut Lokantası'nda yapılan istişare toplantısına Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Miraç Göçmez ile gençlik kollarının çeşitli birimlerinde görev alan yöneticiler katıldı.

Basına kapalı yapılan toplantıda çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Toplantıda bir partili gencin doğum günü kutlandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız