SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mumcu Oyundan Memnun

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:48:51
Mumcu Oyundan Memnun
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un kulüp başkanı Ertan Mumcu, Sarıyer ile oynanan karşılaşmada futbolcuların ortaya koydukları performanstan memnun kaldığını ifade ederek, “Taraftarlarımızın şampiyonluk isteklerine bu sezon karşılılık vereceğimizi düşünüyorum” dedi. 

Mumcu, 2013-2014 sezonunun ilk maçında deplasmanda İstanbul ekibi Sarıyer ile 1-1 berabere kaldıklarını anımsatarak, “Yeni Malatyaspor olarak Sarıyer deplasmanına mutlak 3 puan için gitmiştik. Fakat istediğimiz olmadı” ifadesini kullandı.

Takımın ortaya koyduğu mücadeleden memnun kaldığını belirten Mumcu, “Takımın mücadeleci gücü, futbolcuların azim ve gayreti gayet iyiydi. İlk maçlar her zaman zor geçer. Bu anlamda takımımızı birçok gol pozisyonu yakaladı. Galibiyete yakın olan taraftık. Ancak ilk maçta deplasmanda alınan 1 puanın iyi olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Mumcu, Marmara Derebeyleri Taraftar Grubu’nun kendilerini zorlu karşılaşmada yalnız bırakmadıklarını da ifade ederek, “Taraftarlarımız geçen sezon olduğu gibi bu sezonda takıma büyük bir destek veriyor. Bu anlamda Marmara Derebeyleri Taraftar Grubu, İstanbul deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadılar. Kendilerine buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. İnşallah 90 dakika boyunca takımlarını destekleyen ve şampiyonluk istediklerini ifade eden taraftarlarımızın isteklerine bu sezon karşılık vereceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız