SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mumcu Yeniden Aday Olacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:04:07
Mumcu Yeniden Aday Olacak
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’da kulüp başkanı Ertan Mumcu’nun tekrar başkanlığa aday olması bekleniyor. 

Yeni Malatyaspor Kulübü’nde tüzük gereği her 3 yılda bir yapılması zorunlu olan Olağan Genel Kurullardan ilki olan Mali ve İdari Genel Kurulu'nun ardından yeni yönetim kurulunun belli olacağı Seçimli Genel Kurul 22 Haziran Cumartesi günü Orduzu Pınarbaşındaki Nurettin Soykan Tesisleri'nde yapılacak.

Cumartesi günü saat 10.00’da yapılacak olan Kongre öncesinde Yeni Malatyaspor Kulübü'ne herhangi bir talip çıkmazken, 1,5 yıldır kulübü yöneten Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu’nun yeniden başkanlığa aday olması bekleniyor.

Yeni Malatyaspor Kulübü'nü sahiplenecek ve camiayı arkasına alacak ciddi bir adayın çıkmaması nedeniyle kulübü sahipsiz bırakmak istemeyen kulüp başkanı Ertan Mumcu’nun Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile görüşerek yeni yönetim kurulu üzerine değerlendirme yaptığı öğrenildi. Kulüp Başkanı Ertan Mumcu’nun kongrede üyelerin oylarına sunulacak olan yönetim listesinde yer alacak isimleri belirlemek adına yoğun bir görüşme trafiğinden geçtiği gelen haberler arasında yer alıyor.

2013-2014 sezonunda mücadele edeceği Spor Toto 2. Lig’de iddialı ekipler arasında olması beklenen Yeni Malatyaspor’un yönetiminde yer alacak isimleri belirlerken titiz bir çalışma yürüten Başkan Ertan Mumcu’nun, Kongre öncesinde son kez Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile görüşerek listeye son şeklini vermesi bekleniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız