SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Münafık

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:26:13
Münafık
A- A+ PAYLAŞ

Vizyon Tarihi: 03 Nisan 2015

Yapımı : 2015 - Türkiye

Tür : Dram ,  Gerilim ,  Korku

Süre: 100 Dak.

Yönetmen : Özkan Aksular

Oyuncular : Levent Sülün ,  Erdoğan Sıcak ,  Hakan Salınmış ,  Ahmet Fuat Onan ,  Özer Arslan

Senaryo : Özkan Aksular

Yapımcı : Özkan Aksular

Film Özeti

Valeria 1984 yılında Sovyetler'de bulunan, parapsikolojik olaylar üzerine inceleme yapan bir labaratuvarda çalışmaktadır. Eski sevgilisi Nazım, Valeria'yı bir vakayı araştırması için Türkiye'ye davet eder. Valeria, "Cinli Nazife" olarak bilinen Nazife Hanım'ı araştırmak için Azdavay'ın Nalbant Köyü'ne gider ve araştırmalarına başlar. Ancak bir anda sırra kadem basar. Bu esnada Nazife Hanım felç geçirmiş, Nazım ise delirmiştir. Aradan otuz yıl geçer. Hamile bir kadın olan Ceyda, eşi ve çocuğuyla babaannesinin o dönem terk ettiği bu köye gelir. Doğum sancıları başladığında geçmişin sırları da aydınlanmaya başlayacaktır. Filmin senarist ve yönetmen koltuğunda Özkan Aksular bulunuyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız