SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mungan Esti!

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Cebrail Mungan, Altay maçı sonrası sert kararlar alacaklarını söyledi.

Basın Sözcüsü Cebrail Mungan, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını belirterek, takımın küme potasına girmesine neden olan kişilerin kulüp içinde olduğunu iddia etti. Takımda operasyon yapacaklarını ifade eden Mungan, "Özellikle Altay maçı sonrası, kaybetmemiz halinde çok sert kararlar almayı planlıyoruz. Yüreğiyle oynayanı da görüyoruz, takımı sabote edeni de görüyoruz. Maçın başında daha henüz berabere giderken, takımı sabote eden futbolcularımız var. Bu futbolcular eğer böyle devam ederlerse onlara da en sert cezayı uygulayacağız. Bu söylediklerimiz lafta kalmayacak. Artık bazı tedbirler uygulamanın zamanı gelmiştir" diye konuştu.

Takımın küme düşme potasına girmesindeki etkenleri araştırdıklarını kaydeden Mungan, "Malatyaspor'dan daha kötü şartlarda oynayan takımlar şampiyonluk mücadelesi veriyor. Biz ise küme düşme potasına girdik. Birkaç maç kaybettik ve bunu hakeme bağladık. Artık bu kadarı yeter. Kimse bu takım ve yönetimin haysiyetiyle oynayamaz. Bundan sonra alacağımız kararlar gerçekten çok sert olacak" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız