SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MÜNÖD Buluşturdu

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı Üniversite Öğrencileri Derneği (MÜNÖD), üniversite adaylarını, üniversitelerde eğitim gören öğrencilerle buluşturarak, motive programı gerçekleştirdi.

Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda MÜNÖD ve İstanbul Dershanesi işbirliği ile düzenlenen motive programına, İstanbul Dershanesi Malatya Şubesi Müdürü Hasan Özkan, MÖNÖD Başkan Yardımcısı Mehmet Yağcı, MÜNÖD Ankara Temsilcisi Merve Köse, Eskişehir Temsilcisi Burak Göldağ, Trabzon Temsilcisi Miraç Ergöç, Kocaeli Temsilcisi Cihan Çırağ, MÜNÖD eski genel başkanı ve şu anki istişare kurulu üyesi Pınar Can ve üniversiteye hazırlanan öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan MÜNÖD Eskişehir Temsilcisi Burak Göldağ, "Motive günlerinin amacı, lise öğrencilerini, yani üniversiteye hazırlanan öğrenciler ile üniversitede okuyan öğrencileri bir araya getirip, üniversite hayatı hakkında bilgiler vermektir. Sorularına cevap verip yardımcı olmaktır. Böylece, üniversiteye hazırlanan öğrencilere seçecekleri bölümler konusunda ayrıntılı bilgi vermektir" ifadelerini kullandı.
"Geçen yıl başlattığımız motive günleri programını dershane dershane gezerek uygulamıştık. Bugün dershane öğrencilerini bir araya topladık" diyen Göldağ, "Birçok ilde ve yurt dışında temsilcileri bulunan MÜNÖD'ün amacı, Malatyalı üniversite öğrencilerini, Malatyalı olma ortak paydasında buluşturup, il içinde ve dışında çeşitli organizasyonlarda bulunmaktır. İl dışındaki arkadaşlarımızın dayanışmasını sağlayarak, zorluk ve sıkıntı çekmemelerini sağlamaktır" şeklinde konuştu.

MÜNÖD'ün daha önceden de Kariyer Günleri adı altında iki kez program düzenlediğini hatırlatan Burak Göldağ, derneklerinin ayrıca her yıl eski belediye binası meydanında üniversite tercihi konusunda yardımcı olduklarını vurguladı.

Göldağ'ın açılış konuşmasından sonra MÜNÖD Temsilcileri, okudukları üniversite ve bölümleri hakkında bilgi aktarıp, üniversite adayı öğrencilerin sorularını cevapladılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız