SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MÜNÖD Bursa Kuruldu..

A- A+ PAYLAŞ

Bursa'da Ördekli Hamam Kültür Merkezi'nde Malatyalı Üniversite Öğrencileri Derneği (MÜNÖD) Bursa şubesinin açılış programı gerçekleştirildi. Malatya Eski Belediye Başkanı Mehmet Yaşar Çerçi'nin de katıldığı programda Bursa'da bulunan Malatyalılar Derneği ve Darendeliler Derneği yöneticileri de hazır bulundu.

Mehmet Yaşar Çerçi yaptığı açıklamada sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekerek, Türkiye'de bir ilki Malatyalı gençlerin gerçekleştirmesinden duyduğu mutluluğu ve gururu paylaştı.

MÜNÖD Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yağcı ise yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"MÜNÖD'ün bu sene kurumsallaşma yolunda attığı adımlardan biri de ülkemizin çeşitli illerindeki Malatyalı ve gönüllü arkadaşlarımıza MÜNÖD temsilcilikleri verip şubeler açmaktır.

Bu doğrultuda çeşitli şube toplantıları ve çalışmalarımız 2006'dan beri sürmektedir. Bu kapsamda 15 şehrimize şube ve temsilcilikler açtık. Hedeflediğimiz birlikteliği büyük ölçüde tamamladık ve Bursa'da da Malatyalı üniversite öğrencilerinin birlikteliğini sağlamak için MÜNÖD olarak bu hedefte yola çıktık.

MÜNÖD gibi markalaşmış bir kurumun gerçek anlamda bu birlikteliği sağlayacağına inanıyor; Semih Atay ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyoruz."

MÜNÖD Bursa Şubesi başkanlığına seçilen Semih Atay ise Bursa'da öğrenim gören Malatyalı üniversite öğrencilerinin birlikteliğini sağlamak için neler yapacağından bahsetti. Atay, Bursa'da bulunan bütün Malatyalı üniversite öğrencilerinin bu birlikteliğe davet ederek, MÜNÖD Bursa çatısı altında olmanın getireceği katkıların önemini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız