SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MÜNÖD Kongresini Yaptı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı Üniversite Öğrencileri Derneği (MÜNÖD)'nin, 5. Genel Kurul toplantısı yapıldı.

MÜNÖD üyelerinin tam kadro katıldığı toplantı bir dakikalık saygı duruşuyla ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. MÜNÖD kurucu üyelerinden ve MÜNÖD 4.Dönem Genel Başkanı Hakan Memur, Genel Başkanlık görevini Mehmet Yağcı'ya devretti.

Hakan Memur'un yaptığı açılış konuşmasından sonra Genel Başkanlığa seçilen Mehmet Yağcı, bu dönem gerçekleştirecekleri dernek faaliyetlerini anlattı. Dernek gelir ve giderlerinin açıklanmasının ardından Yönetim Kurulu listesi oylamaya sunuldu.

MÜNÖD Genel Başkanı seçilen Mehmet Yağcı "İki haftalık yoğun çalışmanın sonunda yeni yönetim kurulunu oluşturacak isimleri belirledik. Yönetim Kurulu'ndaki üyelerimizin her biri Komisyon Başkanlığı yapacağı dalda eğitim gören ve belli bir tecrübeye sahip olan arkadaşlardan oluşturduk. Yeni ekibime güveniyorum."dedi.

Toplantı, üyelerin dilek ve temenni konuşmalarıyla sonlandı. MÜNÖD üyeleri toplantı sonrası düzenlenen kokteyle günün yorgunluğunu attılar.

Eski ve yeni üyelerin kaynaştığı, samimi bir ortamın oluştuğu kokteyl keyifli sohbetler eşliğinde son buldu.

MÜNÖD 5.Dönem Yönetim Kurulu seçimi şu şekilde sonuçlandı;

* Yönetim Kurulu Asıl:
1- Mehmet Yağcı – Genel Başkan
2- Bingöl Kaldan – Genel Başkan Yardımcısı (Şube Ve Temsilcilerden Sorumlu)
3- Nurhanım Karaman – Genel Başkan Yardımcısı (Komisyonlardan Sorumlu)
4- Pınar Can - Genel Sekreter
5- Şükrü Adıyaman - Muhasip
6- Ahmet Bagatır - Üye
7- Miraç Elbir- Üye

* Yönetim Kurulu Yedek:
1- Hayrunnisa Cengiz (Sağlık Komisyonu Bşk)
2- Tolga Mengüverdi (Bilişim Komisyonu Bşk)
3- Kenan Aydın (Dış İşler Komisyonu Bşk)
4- Gözde Yelesev (Eğitim Komisyonu Bşk)
5- Hatice Çetin (Basın Ve Medya Komisyonu Bşk)
6- Esra Yılmaz (Halkla İlişkiler Komisyonu Bşk)
7- Mesut Karlık (Sosyal Faaliyetler Komisyonu Bşk)

* Denetleme Kurulu:
1- Mahmut Aktaş
2- Gizem Balaman
3- Müge Kılıç

* Denetleme Kurulu Yedek:
1- Hakan Okumuş
2- Sinem Yıldırım
3- Sümeyye Şahin

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız