SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MÜNÖD'de Genel Kurul

A- A+ PAYLAŞ

Kısa adı MÜNÖD olan Malatyalı Üniversite Öğrencileri Derneği'nin olağanüstü genel kurul toplantısını yaptığı ve 7 kişilik yönetimin oluşturulduğu bildirildi.

Genel kurul ile ilgili olarak MÜNÖD tarafından yayınlanan basın bülteninde şu bilgilere yer verildi:

"03.10.2009 tarihinde gerçekleştirilen MÜNÖD Olağanüstü Genel Kurulu sonucu oluşturulan Genel Merkez Yönetim Kurulu asil listesi şu şekildedir;

1) Hakan Memur (Genel Başkan)
2) Mehmet Yağcı (Genel Başkan Vekili ve Yardımcısı)
3) Bingöl Kaldan (Genel Başkan Yardımcısı)
4) Eyyüp Baykara (Genel Başkan Yardımcısı)
5) Nihan Kılıç (Genel Başkan Yardımcısı)
6) Cihat Güzel (Genel Başkan Yardımcısı)
7) Emrah Kurtoğlu (Genel Sekreter)

Derneğin 3.Döneminde de Genel Başkanlık görevini yürüten Hakan MEMUR yeniden Genel Başkan olarak, 4.Dönem Genel Başkanlık görevini yürüten Mehmet YAĞCI da Genel Başkan vekili olarak yönetim kurulu asil listesinde yeniden görev almıştır.

Yeni dönem için hazırlanan faaliyet planının genel başlıklarını okuyan Hakan MEMUR, yeni dönemde özellikle Staj-İş ve Eğitim Projeleri gibi üniversite öğrencilerine önemli ölçüde katkı sağlıyacak projelere önem verileceğini belirtti. Bununla beraber, yerel ve ulusal sivil toplum kuruluşlarıyla da ortak çalışmaların başladığını, bu konuyla ilgili yakın zamanda tekrar ayrıntılı bir açıklama yapılacağını da sözlerine ekledi.

Geçmişten gelen tecrübelerin de katkısı ile MÜNÖD'ün 5 senelik "yürüme" sürecini tamamladığını, bu dönemde artık "koşma" sürecine girerek çok önemli proje ve çalışmalara imza atacağı belirtildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız