SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MÜNÖD'de Toplantı

A- A+ PAYLAŞ

Kısa adı MÜNÖD olan Malatyalı Üniversite Öğrencileri Derneği'nin "Bayramlaşma Etkinliği" İstanbul ve Malatya'da gerçekleştirildi. Malatya da yapılan bayramlaşma etkinliği MÜNÖD Başkan Yardımcısı Yasin Aslan'ın basın açıklaması ile başladı ve sonra katılanların bayramlaşması ile devam etti. MÜNÖD' ün kısa bir tanıtımının yapılmasının ardından, dernek ve Malatya gençliği hakkında konuşuldu.

Aynı saatlerde MÜNÖD Merkez'de bayramlaşma etkinliği,sonrasında da vizyon toplantısı yapıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Memur öncülüğünde yapılan toplantıya üyeler Sultan Gül, Mehmet Beyhan ve Yasin Ekici, MÜNÖD 2.Dönem Yön-kur Üyesi Ramazan Torun, Kocaeli Şube Başkanı Yücel Polat, Bursa Temsilcisi Semih Atay, Eskişehir Temsilcisi Koray Çiftçi, Karaman ÜNİ-GO Genel Sekreteri Ekrem Gündüz katıldı.Toplantıda MÜNÖD' ün şubat tatili ve yaz dönemi çalışmaları, Bursa ve Eskişehir MÜNÖD aktivitelerinin canlandırılması, gelecek vizyonu hakkında görüşler bildirildi.

Basın Sözcüsü Emre Urfalı, vizyon toplantılarının en kısa zamanda tekrarlanması isteminin dile getirildiğini de kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız