SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MÜNÖD'den Tercih Bürosu

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı Üniversite Öğrencileri Derneği (MÜNÖD), bu yıl da üniversite öğrenci adaylarına tercih konusunda danışmanlık yapmak üzere belediye önünde büro açtı.

31 Temmuz tarihine kadar açık kalacak olan tercih bürosunun açılışıyla ilgili olarak açıklamada bulunan MÜNÖD Genel Başkanı Mehmet Yağcı, MÜNÖD Tercih Bürosun da 15 gün boyunca adaylara, merak ettikleri; bölüm, şehir ve diğer konularda birebir üniversite öğrencisinden bilgi almasının sağlanacağını belirtti.

Yağcı, Tercih Bürosu ile MÜNÖD’un bu yaz yapılacak olan büyük organizasyonlara başladığını, 16 - 20 Temmuz tarihlerin de Malatya Kayısı Fuarında yer alacaklarını da belirterek, “ 26 - 27 Temmuz tarihlerinde Doğu Anadolu'da bir ilk olan Kariyer Günleri Organizasyonunu Sabancı. Kültür Sitesinde gerçekleştireceğiz. Organizasyonda, Yönetim, Pazarlama, İnsan Kaynakları, Kültür Sanat alanlarında paneller verilerek, kendi alanlarında uzman konuşmacıların öğrencilerle tecrübelerini paylaşmalarına vesile olunacak. Bundan 4 yıl önce kurulmuş, bugün 15 ilde temsilciği, 3 ilde şubesi, hem yurt içi hem de yurt dışında 1500'ü aşkın üniversite öğrencisi üyesi ile MÜNÖD, Türkiye'nin kendi şehri ile anılan ilk Öğrenci Derneği olma özelliğine sahip. Ayrıca, Ulusal bir dernek olarak hem Malatya'nın tanıtımını hem de Malatyalı Öğrencilerin birlik içinde Malatya'ya hizmet verme gönüllüğünü MÜNÖD çatısı altında gerçekleştiriyor. “ dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız