SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MÜNÖD'ün Vizyon Toplantısı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı Üniversite Öğrencileri Derneği (MÜNÖD)'ün Marmara Bölgesi Vizyon Toplantısı, Kocaeli'ndeki Malatyalılar Derneği'nde gerçekleştirildi.

Derneğin basın sözcüsü Emre Urfalı, toplantı ile ilgili şunları söyledi:

"Kocaeli Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği binasında gerçekleşen toplantıya ilgi büyüktü. İstanbul, Sakarya, Bursa, Eskişehir ve Uşak tan gelen temsilcilerimiz Kocaeli Şube Başkanımız Yücel ve MÜNÖD Kocaeli üyeleri ile buluştular.

Toplantıda MÜNÖD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan MEMUR un yeni üyelere derneğimizi tanıtması ile başladı. Üyelik ve dernek faaliyetlerinin anlatılmasından sonra MÜNÖD olarak birlikteliğimizin ve kaynaşmanın önemine değinen Hakan MEMUR daha sonra il temsilcilerine söz vererek yapılan faaliyetleri anlatmalarını ve yeni çalışmalardan bilgiler verilmesini istedi.

Toplantıda geçen uzun vakitler yeni fikirlerin sürekli söylenmesi ile hiç hiç fark edilmedi ve çok yararlı bir toplantı gerçekleştirildi. Bu zaman dilimde Kocaeli ilinin faaliyetleri de değerlendirildi. Kocaeli temsilcisi Yücel Başkanlığında Kocaeli olarak neler yapılabileceği değerlendirildi ve yeni fikirler ortaya atıldı üyeler tarafından.

Bunların yanı sıra genel olarak sorunlarında ele alındığı toplantıda üniversiteye yeni gelen ve yeni kazanan gençlerin bilinçlendirilmesi, desteklenmesi konularına da değinildi.

Kocaeli ekibine misafirperverliğinden ötürü çok teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız