SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Murat Akça'dan 'Zinzin'e Destek Mesajı

0
Güncellendi - 2018-01-23 05:28:21
Murat Akça'dan 'Zinzin'e Destek Mesajı
A- A+ PAYLAŞ

Osmanlıspor karşılaşmasında kaçırdığı penaltıyla eleştiri oklarını üzerine çeken forvet oyuncusu lakabı 'Zinzin' olan Khalid Boutaib’e takım arkadaşı Murat Akça destek verdi.

  Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Akça, “Bütün herkesi mücadelesinden dolayı kutluyorum. Ama bugün mücadelesiyle yine mükemmel örnek olan seni bir kez daha kutluyorum zinzin (Khalid Boutaib). Her insan şansız gününde olabilir ama önemli olan her şeyini sahaya vermendi. Yine elinden gelenin en iyisini yaptın” dedi.

  Devre arası kamp çalışmalarında teknik direktör Erol Bulut’un hazırlık maçlarında görev verdiği Murat Akça, Osmanlıspor karşılaşmasında ilk 11’de sahaya çıktı.

  İyi bir devre arası kampı geçiren Akça, performansıyla teknik heyeti memnun etti. 90 dakika sahada kalan Akça, kritik müdahaleleriyle dikkat çekerken, Sadık Çiftpınar ile iyi bit uyum içerisinde olduğu gözlendi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Murat Akça ve Boutaib (sağdaki)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Malatya kolik (6 yıl önce)
    Boş kaleye atamadı ne penaltısı çok kaçırdığı 3 pozisyon
    0
    0
    Yanıtla
  • ERDAL (6 yıl önce)
    ARKADAŞLAR BU TAKIM BİZİM BAKIN TÜM TAKIMLAR BORÇ İÇİNDE DİKKAT EDEREK HAREKET ETMELİYİZ EYER FAYDALI OLACAKSA VARSIN TRANSFER SON GÜN OLSUN UNUTMAYIN BİZ 2006 YILINDA 11 OYUNCU GÖNDERDİK 12 OYUNCU ALINDI AMA KÜME DÜŞTÜK .
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (6 yıl önce)
    Bir puan iyi.Rakibimizle en azından puan farkını koruduk.Üç puan daha iyi olur diye ama...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Her futbolcu gününde olmayabilir unutmayın boutalip bize çok maç kazandırdı oyüzden kendine olan güveni kazanması için Sivas maçında türübüne çağırıp alkışlayip onurlandıran
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Taib orta kalem bir yedek olur ancak Cimbom a gol atmasi falan filan oyle aman aman abartilacak bir seyi yok
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafak (6 yıl önce)
    yedeği yok olsa 2 hafta çek yedeğe dğnya kupasına gidecem diye basıl yırtınıyor ama şimdi sakatlanmamak şöin oynamıyor lakayıt davranıyor işte alternatifin lmayınca
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaçırdığı goller için eleştiri haklı, ancak maç içerisinde ki mücadelesi ve çabasını görmemek haksızlık olur, eleştirinizin ikinci kısmı hiç de hakkaniyetli değil...
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZOĞLU 44 (6 yıl önce)
    BU TAKIMDA EMMANUEL DENİNG DİYE KALİTELİ HAREKETLİ CIVA GİBİ BİR FORVET VARKEN BOUTAİB DENEN KALASIN BU TAKIMDA YERİ YOOOOKKKK! EROL HOCA AKILLI OL TAKIMI DA KNDİNİ DE DAHA FAZLA YAKMA! NEDEN BU YANLIŞTAN BU KADAR ISRAR EDİYORSUN? BASTIĞIN DALI KESİYORSUN HABERİN YOK! BIRAK BU İNADI OYNAT ŞU DENİNG'İ TAKIMDA RAHATLASIN BİZDE RAHAT EDELİM SENİNDE YERİN GARANTİ OLSUN! AKILLI OL EROL AKILLI...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Çok pozisyona girdi diye sevinmekten ziyade atamadığın zamanki puan kaybını kim ödeyecek,Allahına kurban,atamadığın attığından çok bari pas ver o da yok insan biraz çalışır,fazla antreman yapar bir forvet kaval kemiği ile top mu tutulur ,çalışmak lazım çalışmak .........çalışmak
    0
    0
    Yanıtla
  • Nedim (6 yıl önce)
    Osmanlı maçı ile ilgili olarak bende çok eleştiri yaptım.Ancak fazla abartmaya da gerek yok.Boutaib,sivas maçında umarım borcunu öder.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferid (6 yıl önce)
    Leo bonatini kiralik alinabise cok iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Huseyin (6 yıl önce)
    Sadece penaltiyimi kacirdi?
    0
    0
    Yanıtla