SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Murat Akça'ya 1. Ligden Talipli Çıktı

0
Güncellendi - 2018-06-16 19:09:38
Murat Akça'ya 1. Ligden Talipli Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1.Lig ekibi Boluspor'un, Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Murat Akça'yı transfer etmek istediği öğrenildi.

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un geçtiğimiz sezon devre arasında Elazığspor’a kiraladığı defans oyuncusu Murat Akça, sezonun sona ermesinin ardından bordo beyazlı ekibe veda etmişti. Evkur Yeni Malatyaspor ile 30 Haziran 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Akça ile Spor Toto 1.Lig ekibi Boluspor'un ilgilendiği bildirildi.

Geçen sezon ligin ilk yarısında Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un kadrosunda olan Akça, 4 karşılaşmada görev aldı ve 278 dakika sahada kaldı.Geçen sezonun devre arasında Elazığspor'a transfer olan Akça, 11 karşılaşmada 940 dakika görev yaptı.

Galatasaray, Adana Demirspor, Sivasspor, Kardemir Karabükspor ve Elazığspor'un formalarını giyen Akça, 31 Ocak 2018'de Evkur Yeni Malatyaspor'a transfer olmuştu. Sarı kırmızılı takımla 30 Haziran 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan 1,84 boyundaki Akça, stoperde forma giyiyor. 28 yaşındaki Akça, Türkiye U15, U16, U17, U18, U19, U20 ve U21 Milli Takımlarının formalarını da giydi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Önce elimizde geçen yıldan kalan fos transferlerden kurtulmalıyız.Gelecek olanda mutlaka ilk onbirin oyuncusu olmalı.Dia ve Barazite gibi oyuncular istemiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (5 yıl önce)
    Murat dönmeli ve tabiki de dialiba da hocam gör bu çocukları al takıma
    0
    0
    Yanıtla
  • Kasım (5 yıl önce)
    Kel ölü,.Sırma saçlı olur.Kör olür,badem gözlü olur./Geçti bor un pazarı,sür eşeğini Niğde’ye.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (5 yıl önce)
    Bence takımda kalmalı. İlk 11 oynamak istiyorsa birşey diyemeyiz ama bence iyi bir adam.
    0
    0
    Yanıtla
  • mamo (5 yıl önce)
    Sadık'ın yüzünden yediğimiz gollere bakın Murat a şans verilmedi KALMALI
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (5 yıl önce)
    Bu çocuk super ligi kaldıramıyor sadık tan daha teknik ancak sadık kadar güçlü ve rakip forvetleri bozamıyor sadık gibi sadık da sadece kesici özellik var ama o da yetiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • gokler789 (5 yıl önce)
    bence murat akça sadıktan daha iyi futbolcu
    0
    0
    Yanıtla
  • Taha (5 yıl önce)
    Murat kalsın sadık gitsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Sadık ve Mina nın gitme ihtimaline karşılık mutlaka takımda tutulması gerekn bir oyuncumuz.
    0
    0
    Yanıtla