SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Murat Akşit U18 Milli Takımında

0
Güncellendi - 2019-11-29 01:30:33
Murat Akşit U18 Milli Takımında
A- A+ PAYLAŞ

U18 Milli Takımının 07-11 Aralık tarihleri arasında Portekiz'de katılacağı Uluslararası Dörtlü Turnuva müsabakaları aday kadrosu açıklandı. Aday kadroda, BtcTurk Yeni Malatyaspor'un genç kalecisi Murat Akşit de yer alıyor.

U18 Türk Milli Takımı, 07-11 Aralık tarihleri arasında Portekiz'de düzenlenecek olan Uluslararası Dörtlü Turnuva müsabakalarına katılacak. Müsabakalar kapsamında milli takımda yer alacak olan sporcular açıklandı. Aday kadroya BtcTurk Yeni Malatyaspor'un genç kalecisi Murat Akşit de çağrıldı.

Aday kadroya davet edilen oyuncular 2 Aralık Pazartesi günü saat 12.00'da TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak.

U18 Milli Takımı'nın Uluslararası Dörtlü Turnuva aday kadrosuna şu oyuncular davet edildi

Kaleciler: Murat Akşit (BtcTurk Yeni Malatyaspor), Doğan Alemdar (İstikbal Mobilya Kayserispor)

Defans: Ertuğrul Kurtuluş (Bursaspor), Metehan Baltacı (Galatasaray A.Ş.), Gürkan Başkan (Fenerbahçe A.Ş.), Furkan Metin (Altınordu), Rahmi Salih Kaya (Altınordu), Çağtay Kurukalıp (Kasımpaşa A.Ş.), Muhammed Emin Sarıkaya (Medipol Başakşehir A.Ş.)

Orta Saha: Vefa Temel (Bursaspor), Berat Altındiş (Bursaspor), Eyüp Akcan (Fenerbahçe A.Ş.), Ali Karakaya (İttifak Holding Konyaspor), Hakan Yeşil (Trabzonspor A.Ş.), Atalay Yıldırım (Galatasaray A.Ş.), Bozan Uymaz (Galatasaray A.Ş.), Mustafa Kapı (Galatasaray A.Ş.), Özcan Yaşar (FC Utrecht)

Forvet: Erencan Yardımcı (Galatasaray A.Ş.), Muhammet Akpınar (Trabzonspor A.Ş.)

Genç Milli Takımlar Sorumlusu: Tolunay Kafkas

Teknik Direktör: Şenol Ustaömer

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız