SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Murat Göğebakan Coşkusu

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:12:51
Murat Göğebakan Coşkusu
A- A+ PAYLAŞ

21. Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı ile Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali’nin üçüncü gününde rock müziğinin sevilen ismi Murat Göğebakan sahne aldı.
Lösemi hastalığını yenen Murat Göğebakan, birbirinden güzel şarkılarıyla Malatyalılara duygu dolu anlar yaşattı. Sahnede “Al Yazmalım” şarkısını söyledikten sonra gözyaşlarını tutamayan Göğebakan, “O kendisini biliyor. Ona akıttığım gözyaşlarım helal olsun” dedi.

Sevenlerinin büyük ilgisiyle karşılaşan Göğebakan, “Hastanedeyken kim dua ettiyse, üzerimizde hakkı vardır. Sağ olsunlar” diye konuştu. Malatyalılara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Göğebakan, “Memleketimin bir karışı için yarın değil, bugün ölmeye hazırım. Birileri benim hakkımda sallıyormuş. Benim adım ezanla okundu, salayla biter. Bu memleket bizim, bu dava bizim. Kardeşçe yaşayalım” dedi.

Konser sonrası Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Güven ile Malatya Belediyesi Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, Murat Göğebakan’a kristal kayısı plaketi ve kayısı takdim etti.

Gecede sempatik tavırlarıyla büyük beğeni kazanan Aydın Aydın da, sık sık dinleyenlerin arasına karışarak şarkılarını onlarla birlikte seslendirdi. Aydın, Malatya’yı çok sevdiğini ve hareketliliğini kayısıya borçlu olduğunu söyledi.

Bu arada, Malatya’nın kayısı tatlısı Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi başardı. Rekor denemesinde 342 kilo 51 gram kayısı tatlısı yapılırken, Guinnes sertifikası sahnede takdim edildi. Malatya Belediye Başkan Yardımcıları Alican Bozkurt ile Fatih Güven, Malatya Belediyesi Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı ve Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, rekoru belgeleyen sertifikayı Guinness Türkiye Temsilcisi ve Hakemi Şeyda Subaşı Gemici’nin elinden aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız