SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Murat Göğebakan Öldü

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:15:39
Murat Göğebakan Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Uzun süredir kanser tedavisi gören sanatçı Murat Göğebakan hayatını kaybetti. 

Sanatçı Murat Göğebakan, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak yoğun bakıma alınmıştı. Durumu kötüye giden ünlü sanatçı hayatını kaybetti.

Aslen Malatya- Darendeli bir ailenin çocuğu olan Murat Göğebakan, 9 Ekim 1968 tarihinde Adana’da doğdu. Anne ve babası Almanya’da çalışmakta olduğundan 7 yaşına kadar sürekli Adana-Almanya arasında yaşamak zorunda kaldı. İlk, orta ve lise öğrenimini Adana’da tamamladı. Ardından 1986 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarına girdi, tamamladığı üniversite eğitiminden sonra da Çukurova Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak yer aldı. Bu yıllarda dergah eğitimi aldı, gitar dersleri verdi ve bar çalışmaları yaptı. 1995 yılına kadar Adana’da yaşadı. İlk evliliğini genç yaşlarda yapan Murat Göğebakan’ın bu evlilikten Bülent isminde bir çocuğu oldu. 1995 yılında, hayallerini gerçekleştirmek ve bir albüm çıkarmak için İstanbul’a geldi. 1996 yılında “Ben Sana Aşık Oldum” isimli albümünü çıkardı ve bu albümü ile Kral TV Video Müzik Ödülleri Töreni’nde “En iyi çıkış yapan erkek sanatçı” ödülünü aldı.

Ardından “Sen Rahatına Bak”, “Tek Suçum Seni Sevmekmiş” ve “Merhaba” isimli albümlerini çıkardı. 2000 yılında Sema Bekmez ile evlenen Göğebakan, 2002 yılında çıkardığı “Ayyüzlüm” isimli albümüyle MÜYAP’ın En Çok Satan Albüm Ödüllerine layık görüldü. Ardından çıkardığı “Yaralı” ve ”Sana Olan Aşkım Şahit” isimli albümleriyle başarısını devam ettiren sanatçı, bu süre içerisinde “Hasan’dan Olma Hatice’den Doğma Murat Göğebakan” isimli bir de kitap çıkardı.

Kanserle mücadele eden sanatçı, Başbakan Erdoğan için yazdığı “Uzun Adam” şarkısıyla da tekrar gündeme gelmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız