SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Mürit Gibi.. Mecnun Gibi..'

A- A+ PAYLAŞ

İş kadını Dila Boztepe, 12 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Boztepe, aday adaylığını CHP Malatya İl Teşkilatı önünde açıkladı. Çiçeklerle ve alkışlarla alana gelen Boztepe, burada yaptığı basın açıklamasında, "Ben bu yolda "Galiptir bu yolda mağlup" evrensel düsturunu kendime şiar edinip, sadece hizmet ederek ve karşılık beklemeden, erdemli bir siyaset anlayışıyla hem güzel Malatya'ma hem de Türkiye'me hiç yorulmadan ilk günkü gibi hizmet aşkıyla koşarak, bir ömür şeyhine adanmış mürit gibi, güle aşık bülbül gibi, Leyla'sına hasret Mecnun gibi, karşılık beklemeden hizmet edene bir siyasi zihniyetle hiç durmadan, yorulmadan onurlu bir şekilde hizmet edeceğime hepinizin önünde söz vererek, Malatya milletvekilliği aday adaylığımı burada huzurlarınızda açıklıyor ve sizlerden destek bekliyorum" dedi.

İktidar hasretine son verme zamanının geldiğini ifade eden Boztepe, "Kavuşmak, buluşmak, huzurunuza çıkmak bugüneymiş. Bugün benim en mutlu, en heyecanlı günüm. Sizlerle bir arada ve bugün burada karşınızda olmak bana büyük bir gurur ve heyecan veriyor. Sizlerle ayrı geçirilen zamanda ben yine biliyorum ki, ne geçen süre ne de artan mesafeler bizleri unutturmaz sadece aramızdaki hasreti artırır. Memleketime olan hasretim ve memleketimin hizmete, demokrasiye, adalete, sosyal hukuk devletine olan hasreti de 12 Haziran'da son bulacak. Bu kavuşmayı ise hep beraber sağlayacağız. Sevgilisine hasret halkımın Cumhuriyet Halk Partisi sevdasıyla kavuşma ve iktidar hasretine son verme zamanı da artık gelmiştir" diye konuştu.

Dila Boztepe'nin 1985'de Malatya'da doğduğu,ilk ve orta öğrenimini Malatya'da tamamlayıp, İstanbul Haliç Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olduğu, Beykent Üniversitesi'nde İşletme Yönetimi konusunda yüksek lisans yaptığı, İngiltere'de yöneticilik ve uluslararası ticaret eğitimi aldığı, iş kadını olarak Malatya'daki aile şirketlerinde iş hayatını sürdürdüğü bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız