SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müsabaka Çekişmeli Geçti

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Kur'an kursu öğrencilerin Bedminton müsabakası oldukça çekişmeli geçti.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Malatya Mütülüğü'nün organizesi ile Çöşnük Erkek Kur'an Kursu öğrencileri arasında Bedminton şampiyonası düzenlendi. Polis Okulu Camisi Din Görevlisi Abuzer Yücekaya'nın koordinatörlüğünde düzenlenen Bedminton şampiyonası oldukça çekişmeli geçti.

Müsabakalar sonunda, Ömer Doğru, Vedat Temizkan, Emrah Fidan ve Mustafa Boztepe ilk 4 dereceye paylaştı ve Müftü Vekili Ünal Tan'ın katıldığı ödül töreni ile Türkiye Bedminton Fedarasyonu'nin gönderdiği madalya ve kitap hediyelerini aldılar.

Müftü Vekili Ünal Tan, ödül töreninde yaptığı konuşmada, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle düzenledikleri Bedminton turnuvasındaki amaçların gençlerin enerjlerini olumlu yöne boşaltmaları olduğunu ifade etti.

Turnuvanın Koordinatörü Polis Okulu Camisi Din Görevlisi Abuzer Yücekaya ise kendisinin Türkiye Bedminton Fedarasyonu Malatya İl Müftülüğü Temsilcisi olduğunu hatırlatıp, turnuvaya 32 öğrencinin katıldığını, tek erkekler müsabakasının oldukça çekişmeli geçtiğini aktardı.

Birinci olan Ömer Doğru ise Kur'an öğrenmenin dışında boş zamanlarını olumlu şekilde değerlendirmek için Bedminton shoru ile uğraştığını söyledi ve başarılı olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız