SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Müsabaka Zorlu Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:26:33
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2. Amatör Ligi takımlarından Arguvan Belediye Spor ile Hekimhanspor arasında Pazar günü oynayacak maçın saati ve yeri beli oldu. Müsabakanın 5 Nisan Pazar günü saat: 12.00'da Yeşiltepe 1 Nolu Sahada oynanacağı açıklandı.

Arguvan Belediye Spor Futbol Şube Sorumlusu Serdar Karakuş yaptığı açıklama, başarı için zamana ihtiyaçlarının olduğunu söyledi. Oynadıkları ilk maçta yenildiklerini hatırlatan Serdar Karakuş, "Bizleri ilk maçımızda yalnız bırakmayan taraftarımıza öncelikle teşekkür ediyorum. Hafta sonu yine zorlu bir müsabakaya çıkacağız. İlk maçımızda yapmış olduğumuz bariz hataları en aza indirgeyip ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Yeni kurulan bir takımız, Suat Yağız gibi deneyimli bir teknik adam ile çalışıyoruz bu nedenle zamana ihtiyacı olan bir ekibiz. Pazar günü Yeşiltepe'de saat 12.00'da Hekimhanspor ile yapacağımız maça taraflarımızı bekliyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız