SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müsabakalara Devam Edilecek

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Basketbol Ligi'nde Genç ve Küçük Erkekler Liglerine kaldığı yerden devam edilecek.
 
Malatya Basketbol Ligi'nde Genç ve Küçük Erkekler kategorilerinde mücadele eden bazı takımların lisanlarının yetişmemesi nedeniyle liglere ara verilmişti. 15 günlük aranın ardından 19-20 Kasım tarihlerinde Genç ve Küçük Erkekler Liglerinde müsabakalara devam edileceği bildirildi. 
 
Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Basketbol Malatya İl Temsilcisi Nail Değirmenci, "Bazı kulüplerimizin lisanları yetişmediği için tertip komitesi Genç ve Küçük Erkekler ligine 15 gün ara vermişti. Kulüplerimizin daha fazla mağdur olmaması ve lisans işlemlerini halletmesi için böyle bir karar aldık. 15 günlük aranın ardından 19 Kasım Cumartesi ve 20 Kasım Pazar günü müsabakalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Ben bütün takımlarımıza başarılar diliyorum" dedi. 
 
Atatürk Spor Salonu'nda 19 ila 20 Kasım'da oynanacak müsabakaların programları şöyle:
 
"19 Kasım Cumartesi günü küçük erkelerde, saat 09.00'da Yıldızlar Basket - Malatya Spor, saat 10.30'da Gençlik Spor - Esenlik Belediye, saat 12.00 'da Malatya Basketbol - Malatya Basketbol Akademi, saat 13.30'da Maraton Spor - Sancaktar Spor. 19 Kasım Cumartesi genç erkeklerde, saat 16.00'da Turgut Özal Koleji - Turgut Özal Anadolu Lisesi, saat 17.30'da Esenlik Belediye - Polis Meslek Yüksek Okulu, saat 18.00'da Malatya Basket - 1932 Malatya Gücü (A), saat 19.30'da Yıldızlar Basketbol - Gençlik Spor. 20 Kasım Pazar genç erkeklerde Atatürk Spor Salonu'nda saat 17.00'da Malatya Basket - Yıldızlar Basketbol, saat 18.30'da Gençlik Spor - 1932 Malatya Gücü (A). Yeşiltepe Spor Salonu'nda saat 16.00'da Turgut Özal Koleji - Esenlik Belediye, saat 17.30'da Polis Meslek Yüksek Okulu - Turgut Özal Anadolu Lisesi. " 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız