SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Müsadenizle"yle Malatya'daydı..

A- A+ PAYLAŞ

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Malatya Temsilciliği’nin sosyal faaliyetleri çerçevesinde organize ettiği “Müsadenizle” isimli tek kişilik oyun dün akşam Polis Meslek Yüksek Okulu Salonu’nda sergilendi.

Oyunu, TSE Belgeli firma temsilcileri, vatandaşlar ve Polis MYO öğrencileri ile diğer davetliler izledi. Oyuna gösterilen yoğun ilgi sanatçıları ve sanatseverleri bir kez daha sevindirdi.

Oyun öncesi açış konuşması yapan TSE Malatya Temsilcisi Nihat Kölük, “ Eğer gelişen ve değişen dünyada her yönüyle güçlü olarak var olmak istiyorsak, Standardlara uygun kaliteli mal ve hizmet üretmek ve tüketmek yaşam felsefemiz olmalıdır. Bu konuda en önemli gösterge olan TSE Belgeleri, konunun uzmanı personellerimizce, titiz inceleme, muayene ve deneylerden sonra verilmektedir. TSE Belgeleri üretici ve tüketici için güvence olmaya devam etmektedir” dedi.

Daha sonra tiyatro sanatçısı Orhan Ayça “Müsadenizle” isimli tek kişilik oyununu 319. kez sergiledi. Güncel olayların ele alındığı ve mizah katılarak anlatıldığı oyun boyunca sanatçı kılıktan kılığa girdi. İzleyicileri bir güldüren bir düşündüren Ayça, zaman zaman seyircilere göndermelere yaparak samimi bir havada oyununu sahneledi.

Oyunun sona ermesiyle birlikte izleyiciler, Üvey Baba, Yasemince, Bir İstanbul Masalı gibi dizilerden tanıdıkları Ayça’yı dakikalarca ayakta alkışladılar.

Proğramın sonuda, Nihat Kölük tarafından günün anısına sanatçı Orhan Ayça ve Polis MYO Müdürü Recep Özmen’e birer plaket verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız