SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MÜSİAD Ağırladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:25:24
MÜSİAD Ağırladı
A- A+ PAYLAŞ
Irak'tan Malatya'ya gelen Türkmen işadamları MÜSİAD üyeleri ile bir araya geldi. 
 
Mangal Vadisi Lokantası'nda gerçekleştirilen toplantıya MÜSİAD Üyeleri ile Irak'lı Türkmen işadamları katıldılar. MÜSİAD Şube Başkanı Namık Şahin "Irak'tan gelen kardeşlerimizi Malatya'da misafir ediyoruz. İstanbul'da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi MÜSİAD genel merkezimizi ziyaret etti. Irak'lı kardeşlerimiz sadece bugün değil, 2010 yılında İstanbul'da yapmış olduğumuz ve 71 ülkenin katıldığı fuarda da bizleri yalnız bırakmamışlardı. Yaklaşık 3 bin 400 işadamı katılmıştı. Yine burada da en fazla katılım 260 kişi ile Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı ile birlikte Irak heyeti oldu. Ümit ediyoruz 2012 Ekim ayında MÜSİAD'ın uluslararası fuarı var. Şu anda 84 ülkede yaklaşık 5 bine yakın işadamı katılma noktasında teyit ettiler. Bu fuarımıza da yine Irak'lı kardeşlerimiz büyük bir kalabalıkla katılacaklarını ümit ediyoruz" dedi. 
 
Toplantıda ikili görüşmeler gerçekleştirildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız