SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"MÜSİAD Anadolu'nın Öz Sermayesi"

0
Güncellendi - 2016-09-03 02:10:54
A- A+ PAYLAŞ

MÜSİAD Genel İdare Toplantısına katılmak için Malatya’ya gelen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği ( MÜSİAD ) Genel Başkanı Nail Olpak, Genel Başkan Yardımcıları ve Şube Başkanları, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret etti.

“MÜSİAD ANADOLU’NUN ÖZ SERMAYESİDİR”

MÜSİAD Genel İdare Toplantısının Malatya’da düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “MÜSİAD Genel Başkanı, Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulunu şehrimizde ağırladığımız için mutlu olduğumuzu ifade etmek isterim. Genel İdare Toplantısının Malatya’da yapılması bizim adımıza ayrı bir değer ifade ediyor. Genel Başkanımıza bu açıdan teşekkürlerimi sunuyorum. MÜSİAD Anadolu’nun öz sermayesi ve milletin sesidir. Bu sesle ortaya çıktığı ilk günden beri ticari ve ekonomi olarak ülkemize her alanda önemli kazanımlar sağlamıştır. MÜSİAD bir mektep ve okuldur, bugüne kadar birçok genç işadamını yetiştirerek ülkenin servetine, gelirine, ihracatına katkı sağlayan, destekleyen bir anlayışta hizmet vermiştir. Bunun yanı sıra Anadolu kültürüne yabancı olmayan bir yapı ile hizmetlerini sürdürmeye önem vermiştir” dedi.

“MÜSİAD ANADOLU’NUN HER YERİNDE AKTİF GÖREV YAPIYOR”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a ev sahipliğinden dolayı teşekkürlerini sunan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği ( MÜSİAD ) Genel Başkanı Nail Olpak, “Sizlerle tanışıyoruz ama makamınıza gelmek bugüne nasip oldu. Görevinizde başarılar dilerim. MÜSİAD Anadolu’nun her yerindedir, her ilde temsilcilerimiz mevcut. Bunun çok yoğun tezahürünü 15 Temmuz sürecinde de yaşadık. Bütün şube başkanlarımızla birlikte sabaha kadar Şırnak’tan Tekirdağ’a kadar bütün noktalarda milletin sesi olmaya gayret ettik” dedi.

Genel İdare Toplantısı hakkında bilgiler veren Genel Başkan Olpak, “Genel İdare Toplantımızı iki ayda bir farklı şubemizde gerçekleştiriyoruz. Şube Başkanlarımızın, ilgili komisyonlarımızın, sektör kurullarımızın belirli bir konuyu tartıştığı, bunun yanı sıra MÜSİAD’ın kendi iç işleyişini ele aldığı bir çalışma şeklidir. Malatyalı olan Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkçi ve çalışma arkadaşları da programımıza katılacaklar. Toplantımızda hem gümrüklerle ilgili hem de ticari hayatla ilgili komisyonlarımız ve şubelerimizin belirlemiş olduğu önerileri ve görüşleri paylaşacağız. Toplantılarımızdan sonra Malatya’nın tarihi ve kültürel mekânlarını gezeceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Polat, Malatya ve Yeşilyurt’un ekonomik, kültürel, sosyal ve iş dünyasına ilişkin olarak bilgiler aktardığı MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak’a, ‘elif-vav” tablosu hediye etti.  MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ise Yeşilyurt Belediyesi Şeref Defterine düşüncelerini yazıp imzaladı.

MÜSİAD YÖNETİM KURULU, BAŞKAN POLAT ADINA 20 ADET FİDAN DİKTİ

MÜSİAD Yönetim Kurulu, güzel ve daha yaşanabilir bir dünya oluşturmak üzere yaptığı katkılar nedeniyle Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat adına İstanbul Çekmeköy İlçesi Ömerli Köyünde bulunan MÜSİAD Hatıra Ormanına 20 adet fidan dikimi yaparken, Genel Başkan Olpak ziyaretin sonunda Başkan Polat’a fidan dikim sertifikasını teslim etti. Ziyaret Yeşilyurt Belediyesi önünde çekilen toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Bülten

müsiad1

müsiad2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız