SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MÜSİAD Erkoç’u Destekliyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:24:03
MÜSİAD Erkoç’u Destekliyor
A- A+ PAYLAŞ

MÜSİAD Malatya Şubesi, TSO seçimlerinde mevcut TSO yönetimini desteklemeye yönelik karar alındığını ve bu kararın arkasında olduklarını açıkladı. MÜSİAD Malatya Şubesi yönetimi ve üyeleri işadamı Mehmet Kaban’ın ev sahipliğinde Akkoza Otel’de TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç’un da katıldığı bir toplantı yaptı.

MÜSİAD Şube Başkanı Mehmet Balin ve MÜSİAD Şubesi eski başkanı Namık Şahin’in de katıldığı toplantının açılışında konuşan iş adamı Mehmet Yüksekler, TSO seçimini değerlendirdiklerini ve TSO seçimlerinde mevcut yönetime destek vereceklerini ve katkıda bulunacaklarını söyledi.

TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, “TSO seçimlerini 2 Şubat’ta gerçekleştireceğiz. Esnaf kendi seçimini, kendi içinde çok rahat bir şekilde yapar. Seçimden sonra da herkes kol kola girer ve bir birlerine rakip olanlar yine sarmaş dolaş olurlar. Bu seçimin Malatya’ya hayırlar getirmesini diliyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

MÜSİAD Üyesi işadamı Basri Yaşar, “Biz MÜSİAD Şubesi olarak ortak bir karar aldık. Bu kararımız doğrultusunda TSO seçimlerinde mevcut TSO yönetimini destekleyeceğiz. Biz bu kararımızın arkasındayız. Şahsımla ilgili olarak yer alan haberlerin gerçekle alakası yoktur. Bu süreçte adaylıkla ilgili olarak her hangi bir düşüncemiz yoktur. Bizim desteğimiz TSO’nun mevcut yönetiminedir” ifadelerini kaydetti.

Toplantıda yapılan istişarenin ardından MÜSİAD ekibi toplu halde TSO seçimleri için çalışma startını verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız