SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MÜSİAD Heyetini Ağırladı

0
Güncellendi - 2016-07-12 18:12:25
MÜSİAD Heyetini Ağırladı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve beraberindeki heyeti, tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı’nda ağırladı. Başkan Gürkan, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve beraberindeki heyetle birlikte Kervansaray’daki kurs merkezlerini gezdi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve beraberindeki heyeti ağırlayarak, Battalgazi ilçesi ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. İlk olarak Eski Malatya’da bulunan Ulu cami’yi gezen MÜSİAD heyeti, daha sonra tarihi Silahtar Mustafa Kervansarayı’nı gezdi. Başkan Gürkan ile birlikte Kervansaray’daki kurs merkezlerini gezen MÜSİAD heyeti, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.  MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin’in de yer aldığı programında konuşan MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, “Öncelikle bizi burada misafir eden hem Belediye Başkanımız, hem de bizi buraya getiren Malatyalı dostlarımıza teşekkür ederiz. Genel Merkezden bir grup arkadaşımız eşlerimizle birlikte geldik. Daha önceden gelip gören arkadaşlarımızda vardı, görmeyenler de vardı. Ben Kervansaraya gelmemiştim ama Ulu Cami ve diğer yerlere gelmiştim. Eksiklerimizi tamamlıyoruz. Bu güzel eserlerin ortaya çıkarılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Genel Başkanımız ve değerli ekibini burada görmekten büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Şube Başkanımız bu ekibin buraya getireceğini söylediğinde biz misafirlerimize ev sahipliği yaparız dedik. Misafirlerimizin bizim başımızın üstünde yeri vardır. Kendileri de Eski Malatya programını kendi programlarına dahil ettiler. Biraz önce sayın genel başkanımız ve başkan yardımcılarıyla birlikte Ulu Camiini ziyaret ettik. Öğlen namazını orada eda ettikten sonra Kervansaray’a geldik. Buradaki iş atölyelerini birlikte gezdik. Şimdi de diğer gezmediğimiz alanları birlikte gezeceğiz” diye konuştu.

Bülten

a4

a5

a6

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız