SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MÜSİAD Kongresine İptal

0
Güncellendi - 2017-02-10 01:03:19
MÜSİAD Kongresine İptal
A- A+ PAYLAŞ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi’nin geçtiğimiz günlerde yapılan yapılan son genel kurulunun iptal edildiği ve yeniden seçim yapılacağı haber alındı.

Alınan bilgiye göre; MÜSİAD Malatya Şubesi’nin yapılan son genel kurulunda Hüseyin Kalan 49 oyla seçilmiş ve ikinci liste ile yarışan Hüseyin Apak ise 36 oy almıştı.

Ancak, MÜSİAD Genel Merkezi’nin “kurumsal temayüllere”  uyulmadığını gerekçe göstererek yeniden genel kurul kararı aldığı öğrenildi.

İddialara göre; MÜSİAD Malatya Şubesi’nin 19. Olağan Genel Kurulu öncesinde MÜSİAD içerisinde aday olabilecekler arasında temayül yoklaması yapıldığı, bu temayüle Hüseyin Kalan (sağdaki fotoğrafta), Hüseyin Apak (soldaki fotoğrafta), Engin Erdemir ve Necdet Seçilmiş’in aday adayı olarak girdiği ve temayül yoklamasında Hüseyin Apak’ın başkan adayı olarak belirlendiği ve seçime bu isim ile gidilmesine karar verildiği ileri sürüldü.

Ancak; genel kurulda çift listenin yarışmasına MÜSİAD Genel Merkezi’nin  “kurumsal temayüllere uyulmadığı” gerekçesi ve tepkisi gösterilerek yeniden seçim yapılmasına karar verildiği öğrenildi.

MÜSİAD Malatya Şubesi’nde ilk kez yaşandığı belirtilen seçim krizi nedeniyle 25 Şubat’ta yeniden genel kurul yapılacağı ve MÜSİAD Genel Merkez yöneticilerinin de genel kurulda hazır bulunacağı belirtildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Malatyalı (7 yıl önce)
    Rezalet. Balin beyefendiye hiç güleceğim yoktu
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (7 yıl önce)
    Şayet Referandumda evet çıkarsa bugün Müsiadın yaptığını yarın başkan (her kim olursa olsun) yapacak. Seçim ne demekmiş. Bizim fıtratımızda seçim yok. milli irade yok. Atama yaptım bitti diyecek. Buna izin vermemeliyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • AZİZ (7 yıl önce)
    Yukarısı demiş ki aranız da kıran kırana seçim yapamazsınız.Sonuçta AKLINIZ bizde kirada bizim dediğimiz olan. Müsiad ın değerli 94 üyesi ONURLU duruş bekliyoruz istifa edin
    0
    0
    Yanıtla
  • AZİZ (7 yıl önce)
    Kimse kusura bakmasın kalite yerlerde.49 üyenin bu gün istifa etme si lazım. Ayrıca talimat ile yönetilen bir derneğe itibar edilmemeli bu saatten sonra üye olan üyelikte kalanlara da selam olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • oktay (7 yıl önce)
    nediyeceğimi bilemedim genel merkez istediği adam cıkana kadar secime devam galiba
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (7 yıl önce)
    100 kişilik müsiadı 3e, 4e bölen balin 8000 üyeli TSO ya aday oluyor vay MALATYAM vay
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (7 yıl önce)
    Hüseyin Kalan'ı mı hazmedememiş bunlar; Temayül nedir? girilir seçime, oyların çoğunu alan kazanır, bu iş bu kadar basitken, zorlaştırmanın, dayatmanın, faşistliğin anlamı ne...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (7 yıl önce)
    Seçime gerek yok direk atasınlar gitsin. Bu kafaylada tso seçimlerine aday çıkarıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Deli kadir (7 yıl önce)
    Valla helal olsun size 28 subat demokrasiye vurulan bir darbeydi patronlarda 8 şubatı yaptı bu kara leke takvim yapraklarında yer alırsa şaşırmam. Nerede fikir onderleri siyasiler akil adamlar kim dur diyecek bu tiyatroya. Eş baskan olsun bari az oy alan aday. Odamı olmaz ozaman durmak yok hosuma gitmedi secime devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal (7 yıl önce)
    MİLLİ İRADE - TATİLDE SEÇİMLE GELEN SEÇİMLE GİDER (demek hep masalmış) Türkiyenin önde gelen iş adamları derneklerinden Mevcut iktidarın yoldaşı MÜSİAD Demokrasi adına kötü bir sınav verdi.Seçimle gelen başkan fesh edildi.Seçim yenileniyor.Korkuyorum yarın referandumda da Hayır çıktığında "temayüllere” göre evet çıkması gerekiyor diyerek yenilenirse hiç şaşmayalım.Zihniyet aynı
    0
    0
    Yanıtla
  • Deli kadir (7 yıl önce)
    Ey isadamları demokrasiyi isletin bazı seyleri aşın kendinizi daha fazla rezil etmeyin. Yakısmadı musiada yenilenen secimlere harcanan parayı fakir fukaraya dagitaydnız genel merkezide fazla mesgul etmeyin musiad erdemli ve faziletli bir kurulus olarak aklımdaydı ama onlarda zenginler kulubu olma yolunda yazık yakısmadı müsiadın seckin uyelerine milyonluk adamlar neyin pesindeler
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    Başkan seçilen 49 kaybedenler ise 36 almış kurumsal temayüllere uyulmadığı için kongre iptal edilmiş. Bu tür Derneklerin ve kurumların Avukatları ve hukuk bürolar olur bunlara danışılarak yada Benzer şirketler kongre düzenlemesine üslenir her şey usulüne uygun yapılır . Böyle büyük bir derneğini böyle büyük bir hatayı nasıl yapar anlamış değilim
    0
    0
    Yanıtla