SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MÜSİAD Malatya'da Toplanacak

0
Güncellendi - 2016-08-04 21:13:23
MÜSİAD Malatya'da Toplanacak
A- A+ PAYLAŞ

MÜSİAD Malaya Şube Başkanı Mehmet Balin ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın 15 Temmuz Darbe girişimi sırasında üstün gayret gösterdiğini belerten MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Balin yaptığı konuşmada, “Milletin iradesine gem vurmak isteyen yurt dışındaki Türkiye düşmanları ve Türkiye’deki maşalarının ve uzantılarının gerçekleştirmek istedikleri darbe planında sayın Başkanımızın göstermiş olduğu üstün gayretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Sayın Başkanımız, Emniyet Müdürümüz ve Valimizin göstermiş olduğu üstün gayretlerinden dolayı Malatya’da çok ciddi olaylar yaşanmamıştır. Bu süreçte halka yardımcı olmak, meydanlarda halkı yönlendirmek herhangi bir vukuat olmadan bu süreci doğru yönettikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Bizde MÜSİAD olarak 81 ilde saat 22.00’den sonra ‘Gündüz üretmeye gece direnmeye devam’ sloganı ile meydanlarda olmaya çalışıyoruz” dedi.

Malatya’da MÜSİAD Genel İdare Kurul toplantısının yapılacağını belirten Balin,  “Malatya’da Türkiye’deki bütün MÜSİAD Başkanları ve üyelerinin katılacağı bir toplantıyı 2-3 Eylül tarihinde gerçekleştireceğiz. Malatya’mıza gelen misafirlerimize Malatya’mızı nasıl tanıtabiliriz, neler yapabiliriz bu konuda istişare yapmak için sayın Başkanımızı ziyaret ediyoruz” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin çok sıkıntılı bir süreci atlattığını belirten Başkan Çakır, “Halkın iradesine sahip çıkması, vatanına ihanete kalkışanların karşısında dik duruşu, Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın karşılarında onurlu duruşları halkımıza da büyük bir cesaret verdi. Halkımız da artık bu tür kalkışmalara karşı meydanı boş bırakmayacağını gösterdi. Malatya’mız gerçekten konum itibariyle çok önemli bir noktadaydı. Askeri Havaalanı ve 2. Ordunun burada olması darbeciler için buranın önemini artırıyordu. Türkiye’de olduğu gibi Malatya’da da halkın erken sokağa çıkması ve karşılarında durması bütün oyunlarını bozdu. Bu darbe ülkemizi işgale götürecek bir sürecin başlangıcıydı. Ama millet olarak önünü kesmiş olduk” dedi.

Başkan Çakır, “MÜSİAD her zaman birlikten, beraberlikten yana olmuştur. MÜSİAD’ın Malatya’da gerçekleştireceği toplantı çok önemli. Çok sayıda iş adamının şehrimize gelecek olması, konaklaması Malatya’mız ticareti adına da önemli. Malatya’da gerçekleştirilecek olan toplantınız inşallah verimli geçer” şeklinde konuştu.

Bülten

müsiad

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız